ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι διαφορές του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus που θα καθορίσουν την απόφασή σας

00:05 - 12 Σεπ 2014
Η Apple παρουσίασε προχθές σε ειδική εκδήλωση τα δύο μεγάλα νέα iPhones, το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Και τα δυο τηλέφωνα είναι εντυπωσιακά και προσφέρουν πολλά στους χρήστες τους, το θέμα, όμως, είναι, ποιες είναι οι διαφορές τους αυτές, στην περίπτωση που προβληματίζεστε ποιο από τα δύο να αγοράσετε, και οι οποίες, θα μπορούσαν να καθορίσουν την απόφασή σας.

apple-iphone

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αυτές τις διαφορές και σας τις παραθέτουμε παρακάτω: 

  • Για τις τιμές πώλησης δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου εκτιμάται ότι, το iPhone 6, για την έκδοση 16GB. θα είναι 100 δολάρια φθηνότερο από το iPhone 6 Plus. 
  • Η οθόνη του iPhone 6 είναι μικρότερη από ό, τι του iPhone 6 Plus, αλλά και στα δύο είναι μεγαλύτερη από τα iPhone 5S. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν μεγαλύτερες οθόνες και καλύτερη ανάλυση από ότι έχει το iPhone 5S. Αλλά η οθόνη του iPhone 6 είναι περίπου 1 ίντσα μικρότερη από ό, τι το iPhone 6 Plus. Η οθόνη 4.7-ιντσών του iPhone 6, έχει ανάλυση 1,334x750-pixel. Ενώ το μεγαλύτερο 5.5- ιντσών iPhone 6 Plus, έχει οθόνη με ανάλυση 1,920x1,080-pixel.
  • Το iPhone 6 έχει μικρότερη διάρκεια μπαταρίας από το iPhone 6 Plus. Το iPhone 5S και το iPhone 6 έχουν την ίδια διάρκεια μπαταρίας,: περίπου 10 ώρες. Ενώ το το iPhone 6 Plus έχει περίπου 16 ώρες διάρκεια standby της μπαταρίας του.
  • Τα «σπλάχνα» και των δύο τηλεφώνων και ή ποιότητα των φωτογραφιών τους θα είναι περίπου η ίδια. Και οι δύο συσκευές έχουν επίσης Apple Pay, μια φορητή λύση πληρωμής που στόχο έχει να κάνει την πληρωμή με πλαστικές πιστωτικές κάρτες ξεπερασμένη. Και τα δύο, επίσης, θα συνεργάζονται με το ρολόι της Apple.

Εν κατακλείδι, αν θέλετε ένα τηλέφωνο με μια γιγαντιαία οθόνη και επιπλέον μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ξοδευτείτε και αγοράστε το iPhone 6 Plus. Αν δεν είστε εντάξει με την οθόνη του προηγούμενου μοντέλου iPhone 5, και θέλετε μια οθόνη που είναι μόνο λίγο μεγαλύτερη, πηγαίνετε για το iPhone 6.

Σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε από τα δύο τηλέφωνα κι αν επιλέξετε, θα ικανοποιηθείτε!

Τελευταία τροποποίηση στις 12:19 - 12 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.