ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί «εκτοξεύεται» το Shiba Inu;

09:35 - 29 Μαρ 2024 | Νομίσματα
Γιατί «εκτοξεύεται» το Shiba Inu;
Αρκετές εξελίξεις και γεγονότα στο οικοσύστημα Shiba Inu συνεχίζουν να ενισχύουν την άνοδο του κρυπτονομίσματος και μάλιστα δείχνουν ότι η τιμή του προετοιμάζεται για περαιτέρω κινήσεις προς τα πάνω.

Γνώστες της αγοράς επισημαίνουν την αύξηση του αριθμού των μακροπρόθεσμων κατόχων SHIB σε λιγότερο από ένα χρόνο παρά τη χλιαρή κίνηση της τιμής του meme coin σε κάποιο σημείο. Τα δεδομένα από την πλατφόρμα πληροφοριών αγοράς IntoTheBlock έδειξαν ότι ο αριθμός των διευθύνσεων που κατέχουν SHIB αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων έχει αυξηθεί από 57 σε 209 από τον Ιούνιο του 2023.

Εν τω μεταξύ, σημειώθηκε επίσης αύξηση στον αριθμό των διευθύνσεων που διαθέτουν SHIB αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με 1.319 διευθύνσεις να εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία. Αυτές οι πληροφορίες υπογραμμίζουν την πίστη της κοινότητας SHIB στο meme coin και πώς τα μέλη της συνέχισαν να παραμένουν αισιόδοξα για άνοδο της τιμής ακόμα και όταν δεν υπήρχαν επαρκείς λόγοι για να το κάνουν.

Το μέλος της κοινότητας, Ragnar, επεσήμανε ακόμα στο Χ ότι το burning program του Shiba Inu και οι καινοτομίες στο Shibarium ετοιμάζουν το κρυπτονόμισμα για περαιτέρω άνοδο. Μέχρι στιγμής, το SHIB Burns, μια πρωτοβουλία της κοινότητας του token, συνεχίζει να επηρεάζει θετικά την τιμή του όποτε εκτελείται.

Αυτά τα token burns έχουν επίσης αυξηθεί με τη βοήθεια του δικτύου Shibarium layer-2, με την ομάδα να δεσμεύεται να μετατρέψει ορισμένα από τα τέλη δικτύου σε SHIB και να τα κάψει. Εν τω μεταξύ, με τις εξελίξεις στο Shibarium, η δραστηριότητα του δικτύου αναμένεται να ανακάμψει ξανά, κάτι που θα οδηγήσει τελικά σε καύση περισσότερων tokens SHIB.

Έμφαση και στο μάρκετινγκ

Η ομάδα Shiba Inu δεν επαναπαύεται. Συνεχίζει να αναπτύσσει στρατηγικές για να ενσωματώσει νέους χρήστες στο οικοσύστημα και να διατηρήσει το ανοδικό αίσθημα στην κοινότητα. Η επικεφαλής μάρκετινγκ του Shiba Inu, Λούσι, έχει πρωτοστατήσει σε αυτό το θέμα, προωθώντας ενεργά τις συναλλαγές meme tokens στο Shibarium εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, επισημαίνει το Bitcoinist, καθώς η φρενίτιδα των meme coin σε δίκτυα όπως το Solana και το Base έχει προσελκύσει περισσότερους χρήστες και έχει οδηγήσει στα ύψη τη δραστηριότητα του δικτύου. Ως εκ τούτου, η ομάδα αναμφίβολα επιδιώκει να προσελκύσει ορισμένους επενδυτές στο δίκτυο Shibarium με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθήσει το οικοσύστημα να κερδίσει περισσότερη έλξη.

Οι προσπάθειές τους φαίνεται ήδη να αποδίδουν καρπούς, καθώς η προώθηση του meme «DAMN» οδήγησε σε αύξηση του αριθμού των καθημερινών ενεργών χρηστών στο WoofSwap, ένα αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) στο Shibarium.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.