ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε χαμηλό ενός μήνα οι τιμές του αργού

22:32 - 27 Απρ 2017 | Εμπορεύματα
Σε χαμηλό ενός μήνα οι τιμές του αργού
Σε χαμηλό ενός μήνα ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές οι τιμές του αργού, υπό το βάρος της είδησης της αύξησης της αμερικανικής παραγωγής και της επαναλειτουργίας της μεγαλύτερης πετρελαιοπηγής της Λιβύης.

Σε αυτό το κλίμα, το αργό πετρέλαιο WTI παραδόσεως Ιουνίου έχασε 65 cents ή 1,3% και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στα 48,97 δολάρια ανά βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Η τιμή αυτή είναι η χαμηλότερη σε διάστημα ενός μήνα.


Οριακά κέρδη για τον χρυσό

 

Με οριακά κέρδη ολοκλήρωσε τις σημερινές συναλλαγές ο χρυσός διακόπτοντας την καθοδική πορεία των τριών προηγούμενων ημερών.

 

Υπενθυμίζεται πως χθες οι τιμές του πολύτιμου μετάλλου δέχθηκαν πιέσεις από την ενίσχυση του δολαρίου και βρέθηκαν σε χαμηλό δυόμιση εβδομάδων.

 

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο χρυσού παραδόσεως Ιουνίου κέρδισε 1,70 δολάρια ή 0,1% και ολοκλήρωσε τις συναλλαγές στα 1.265,90 δολάρια ανά ουγγιά.

 

Το ασήμι Ιουλίου ωστόσο υποχώρησε κατά 0,6% ή 9,7 cents κλείνοντας τις συναλλαγές στα 17,334 δολάρια ανά ουγγιά και ο χαλκός παραδόσεως του ίδιου μήνα έχασε 0,3% και έκλεισε στα 2,593 δολάρια ανά λίβρα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.