ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τράπεζα Πειραιώς: Νέα συμβολαιακά προγράμματα με τη Μαλαματίνα και τον Α.Σ.Venus Growers

00:01 - 17 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Τράπεζα Πειραιώς: Νέα συμβολαιακά προγράμματα με τη Μαλαματίνα και τον Α.Σ.Venus Growers
Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς σταφυλιών των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Πέλλας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς, σε συνεργασία με την εταιρία «Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα του οινοποιήσιμου σταφυλιού αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

peirai160414

Η εταιρεία "Ε. Μαλαματίνα & Υιός ΑΕΒΕ" έχει το παραγωγικό της κέντρο στην Εύβοια και στη Βοιωτία, όπου είναι εγκατεστημένα τα οινοποιεία της, ενώ το εμφιαλωτήριο της εταιρείας βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

 

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

peira160414

Εν τω μεταξύ, η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε ανανέωση και επέκταση του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου  του Νομού Ημαθίας, με τον "Α.Σ. Venus Growers"

 

Ο "Α.Σ. Venus Growers" αποτελεί την πρώτη Αγροτική συνεταιριστική εξαγωγική επιχείρηση της χώρας. Οι εξαγωγές του αντιπροσωπεύουν το 97% του Κύκλου Εργασιών του και πραγματοποιούνται σε 45 χώρες και περισσότερο στις πιο απαιτητικές αγορές της Ιαπωνίας και Αγγλίας. Ο "Α.Σ. Venus Growers" κατατάσσεται στους πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς κονσερβοποιημένων φρούτων από πλευράς ποιότητας κι αριθμού προϊόντων.

 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

peiraio160414

Τελευταία τροποποίηση στις 13:17 - 16 Απρ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.