ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιντραλότ: Σημαντικές πιστοποιήσεις για τη θυγατρική στη Μάλτα

11:10 - 24 Απρ 2014 | Επιχειρήσεις
Δύο σημαντικές πιστοποιήσεις απέσπασε η θυγατρική της Intralot στη Μάλτα, Maltco Lotteries. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πέτυχε το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Επίπεδο 4) για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια (Responsible Gaming) από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και την αντίστοιχη πιστοποίηση Responsible Gaming από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (EL).

 

Σύμφωνα με την Intralot, η πιστοποίηση της Maltco από τις δύο μεγαλύτερες Ενώσεις Λοταριών διεθνώς, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 100 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για την εταιρεία.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην Maltco γι’ αυτή τη διπλή πιστοποίηση. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς είμαστε η πρώτη τοπική εταιρεία που επιτυγχάνει αυτές τις πιστοποιήσεις υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διάκριση και για ολόκληρη τη χώρα», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Maltco, ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης.

 

Η Maltco πιστοποιήθηκε μετά από διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε διεθνής ελεγκτική εταιρεία, η οποία διαπίστωσε πως η εταιρεία ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των πιστοποιήσεων.

Εκ μέρους της Maltco Lotteries Ltd, o Δρ. Ιωάννης Κατάκης ευχαρίστησε την WLA και την EL για αυτή την αναγνώριση και εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει περαιτέρω την αφοσίωση της στις αρχές του responsible gaming.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.