ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η PfB υποστηρίζει τους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για 2η χρονιά

11:37 - 25 Ιουν 2014 | Επιχειρήσεις
Η PfB υποστηρίζει τους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για 2η χρονιά
Tους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για δεύτερη χρονιά, υποστηρίζει η People for Business.

Στα γραφεία της People for Business (PfB), η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO της εταιρείας και ο Πάνος Μπαλτάς, Head, Strategic Alliances υποδέχτηκαν, την Τετάρτη 11 Ιουνίου, τους φετινούς και τους περσινούς νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας και τον Jimmy Αθανασόπουλο Διευθυντή του Βραβείου, προκειμένου να τους συγχαρούν και να τους παρουσιάσουν το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρία, οι οποίες εστιάζονται στην στρατηγική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Η People for Business υποστηρίζει τους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για δεύτερη χρονιά, προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που υλοποιεί η εταιρία.
Το βραβείο το οποίο διαχειρίζεται ο Ομιλος Libra εκ μέρους της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (THI), βοηθά επιχειρηματίες από την Ελλάδα να άρουν τα οικονομικά εμπόδια και να επιδοθούν στην αναζήτηση καινοτόμων επιχειρηματικών πλάνων.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα ευχήθηκε καλή επιτυχία στις τέσσερις φετινές νικήτριες εταιρίες: Anassa Organics, e-satisfaction, Open Circle και RTsafe και δεσμεύτηκε ότι η PfB θα είναι δίπλα τους στηρίζοντας την προσπάθειά τους στα πρώτα τους βήματα. Παράλληλα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στις τέσσερις περσινές νικήτριες εταιρίες: Stella Mare, Casa Parlante, Different & Different και RabT, για την επιτυχημένη πορεία τους μέχρι τώρα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ο κ. Jimmy Αθανασόπουλο, Διευθυντή του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί και να εξάρει το ρόλο του Ομιλου Libra και της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στη στήριξη των νέων επιχειρηματιών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.