ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγική συνεργασία ΤΝΤ-Μexx

10:40 - 16 Σεπ 2014 | Επιχειρήσεις
Στρατηγική συνεργασία ΤΝΤ-Μexx
Τη εταιρεία ταχυμεταφορών TNT, εμπιστεύτηκε η ολλανδική εταιρεία ένδυσης Mexx, για την παροχή διεθνών υπηρεσιών παράδοσης, με συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Η συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά, από την TNT, δειγμάτων σχεδίων (τα οποία προορίζονται για τη δοκιμή της ιδέας ή του concept του σχεδιαστή στο επιλεγμένο ύφασμα), μεταξύ των προμηθευτών της Mexx στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την έδρα της εταιρείας, στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα, η TNT μεταφέρει δείγματα πωλήσεων από την Ασία στο κέντρο διανομής της Mexx, στην πόλη Voorschoten, στην Ολλανδία. Από εκεί, η TNT διασφαλίζει την επόμενη ημέρα παράδοσης των συγκεκριμένων δειγμάτων σε εκθέσεις στην Ευρώπη, για παρουσίαση στους εμπόρους λιανικής. Οι πιο σημαντικοί  προορισμοί είναι η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο και οι σκανδιναβικές χώρες. Η TNT χρησιμοποιεί το Ευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, προκειμένου να πραγματοποιήσει  τη πλειοψηφία των αποστολών σε όλη την Ευρώπη.

 

mexx

 

Ο κ. Sjoerd Kampinga, Senior Purchase Manager της Mexx δήλωσε σχετικά: «Οι υπηρεσίες εγγυημένου χρόνου παράδοσης της TNT σε συνδυασμό με τους σύντομους χρόνους  παράδοσης, θα βοηθήσουν τη Mexx Ευρώπης να ανταποκριθεί στις εποχιακές προθεσμίες που ορίζει η μόδα και να επεκτείνει την ανταγωνιστική της θέση. Ο έλεγχος και η δυνατότητα παρακολούθησης εξέλιξης των αποστολών ανά πάσα στιγμή, συμβάλλει στο να επικεντρωνόμαστε στις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αποκτήσαμε ένα νέο συνεργάτη, ο οποίος έχειεμπιστοσύνη στην εταιρεία μας και μας βοηθά στην επίτευξη των υψηλών μας στόχων» 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:42 - 16 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.