ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μισό αιώνα παρουσίας κλείνει φέτος η ICAP Group

13:11 - 02 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Μισό αιώνα παρουσίας κλείνει φέτος η ICAP Group
Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της, η ICAP Group πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τους Ανθρώπους της, καθώς επίσης προχώρησε σε σειρά επετειακών εκδοτικών πρωτοβουλιών που εξυμνούν το υγιές επιχειρείν και την επιχειρηματική ηθική.

H ICAP προχώρησε σε 2 εκδοτικές πρωτοβουλίες με σκοπό την αναγνώριση της υγιούς επιχειρηματικότητας και των καλών πρακτικών. Συγκεκριμένα, εξέδωσε Επετειακό Εταιρικό Λεύκωμα στο οποίο μεταξύ άλλων, περιγράφονται οι διαχρονικές επιτυχίες του Ομίλου, παρουσιάζονται ευχές Συνεργατών καθώς και πληθώρα φωτογραφικού υλικού από σημαντικές στιγμές με τους Ανθρώπους και τους Κοινωνικούς Εταίρους του Ομίλου.

Επιπρόσθετα, για πρώτη φορά φέτος, η ICAP εξέδωσε τον επετειακό Οδηγό «Οι Επιχειρήσεις που Ξεχωρίζουν Διαχρονικά» μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα επιχειρηματική έκδοση με αντικείμενο την παρουσίαση των επιχειρήσεων που προσφέρουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Στην μοναδική αυτή έκδοση συμπεριλαμβάνονται στοιχεία για 1.936 εταιρείες (ΑΕ, ΕΠΕ και υποκαταστήματα αλλοδαπών εταιρειών) με αρχική ίδρυση ή μετατροπή από το 1964 και παλαιότερα, που σήμερα παραμένουν ενεργές, καθώς επίσης εξειδικευμένη Οικονομική Ανάλυση με θέμα τις μακροβιότερες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και τα αποτελέσματα του Ελληνικού Τομέα, βάσει της ετήσιας Μελέτης της ICAP «Η Ελλάδα σε Αριθμούς». Η έκδοση διανεμήθηκε σε Συνεργάτες, Φορείς και λοιπούς εταίρους του Ομίλου.

ICAP Group: Ιστορική Αναδρομή

Το 1964 Ομάδα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών ιδρύει την ICAP ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ και κυκλοφορεί τον 1ο Ελληνικό Οικονομικό Οδηγό. Ακολούθησαν 50 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και προσφοράς στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι με την εισαγωγή Καινοτόμων και Χρήσιμων Λύσεων σε ένα ευρύ φάσμα Β2Β υπηρεσιών.

 

Σήμερα η ICAP Group:

 

• έχει πλέον μετεξελιχθεί σε έναν πολυσχιδή Όμιλο 17 εταιρειών με έσοδα 62 εκ. ευρώ
• αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες με 3.300 άτομα (εκ των οποίων 2.000 σε εγκαταστάσεις πελατών της)
• αναγνωρίζεται ως Ηγέτης στην παροχή Καινοτόμων και Χρησίμων B2B λύσεων στην ΝA Ευρώπη έχοντας τοπική παρουσία σε 8 χώρες, ήτοι Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Κύπρο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κροατία
• αντιπροσωπεύει αποκλειστικά, παγκόσμιους ηγέτες όπως Dun & Bradstreet, Google, TNS, Huthwaite, Hogan, Kenexa και NorthgateArinso
• προσφέρει ένα μεγάλο εύρος Υπηρεσιών που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting, People & Employment Solutions
• έχει λάβει πολλές διακρίσεις και πιστοποιήσεις όπως: το βραβείο Ruban d'Honneur από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό European Business Awards, έχει διακριθεί 2 φορές ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS στην Ελλάδα από τον διεθνώς καταξιωμένο Θεσμό, ενώ είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority - ESMA (2011) ως «Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.