ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντονότερη η παρουσία ελληνικών εταιριών στο Αζερμπαϊτζάν

12:29 - 20 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Εντονότερη η παρουσία ελληνικών εταιριών στο Αζερμπαϊτζάν
Aυξάνει η παρουσία των ελληνικών εταιρειών στο Αζερμπαϊτζάν, όπως αναφέρεται σε επιστολή του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδος στο Μπακού, με επικεφαλής είναι η κα. Α.Ν.Παπαναστασίου.

Στην επιστολή υποστηρίζεται ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Μπακού τα προγραμματισμένα εγκαίνια καταστήματος αποκλειστικά με προϊόντα της εταιρείας Berling ABEE σε συνεργασία με τοπικό εταίρο.

Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ETEM (συστήματα αλουμινίου, όμιλος Στασινόπουλου) ξεκίνησε έναρξη εργασιών σε δικά της γραφεία και εκθεσιακό χώρο στο Μπακού τον Ιούνιο, ενώ βρίσκονταν εγκατεστημένη στην αγορά από τον φετινό Φεβρουάριο.

az

 

Στο ίδιο πνεύμα κινούνται κι οι εταιρείες ΚLEEMANN (ανελκυστήρες) και VKPremium (εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων), οι οποίες μελετούν εδώ και ένα εξάμηνο, σε συνεργασία με το Γραφείο ΟΕΥ, τον τρόπο επιτυχημένης εισόδου τους στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη οριστικοποίησε την εγκατάσταση εκπροσώπου της σε μόνιμη βάση στο Μπακού σε γραφεία με τοπικό εταίρο στις 8 Οκτωβρίου 2014 και η δεύτερη πραγματοποιεί συχνά επιχειρηματικά ταξίδια για την οριστικοποίηση των συνεργασιών της. 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:13 - 20 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.