ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιβεβαιώνει η Grivalia Properties τις συζητήσεις με Σκλαβενίτη, αλλά όχι με Makro

12:30 - 24 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Επιβεβαιώνει η Grivalia Properties τις συζητήσεις με Σκλαβενίτη, αλλά όχι με Makro
Επιβεβαιώνει η Grivalia Properties (πρώην Eurobank Properties) την ύπαρξη συζητήσεων με την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ διαψεύδει την ύπαρξη ανάλογων συζητήσεων με τη Makro Cash & Carry ή τη μητρική της, με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Μάλιστα, η εταιρεία διευκρινίζει ότι και με την αλυσίδα Σκλαβενίτης δεν έχει επιτευχθεί τελική και οριστική συμφωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Grivalia Properties AEEAΠ ανακοινώνει σε συνέχεια ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων τα οποία έλαβαν χώρα τις τελευταίες δύο ημέρες ότι δεν έχει διεξάγει συζητήσεις με τη Makro Cash & Carry ή τη μητρική της με σκοπό την απόκτηση χαρτοφυλακίου ακινήτων της, Η εταιρεία στα πλαίσια του επενδυτικού της προγράμματος και σε συνέχεια της πρόσφατης αύξησης μετοχικού της κεφαλαίου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον όμιλο Σκλαβενίτη, καθώς και με άλλους ελληνικούς και διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους για την απόκτηση ακινήτων. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επίτευξης τελικής και οριστικής συμφωνίας, η εταιρεία θα προβεί ως οφείλει στις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό βάσει της ισχύουσας χρηματιστηριακής νομοθεσίας».

Να υπενθυμιστεί ότι από το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησε μια έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία η Σκλαβενίτης εξαγόρασε την εμπορική δραστηριότητα της Makro Cash & Carry και η Grivalia Properties τα ακίνητα της γερμανικής αλυσίδας. Η συμφωνία Σκλαβενίτη- Grivalia Properties, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αφορά τη μακροχρόνια εκμίσθωση από το Σκλαβενίτη των ακινήτων στα οποία στεγάζονται τα καταστήματα Makro Cash & Carry. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση από τις εταιρείες Σκλαβενίτης και Makro Cash & Carry.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.