ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν κάθησε η εξαγορά πάει αυτόνομα στη Νάξο ο ΑΒ Βασιλόπουλος

01:00 - 15 Δεκ 2014 | Επιχειρήσεις
Δεν κάθησε η εξαγορά πάει αυτόνομα στη Νάξο ο ΑΒ Βασιλόπουλος
Ψαχνόταν εδώ και καιρό η λιανεμπορική αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος να διεισδύσει στη Νάξο, εξ ου και οι συζητήσεις που είχε ξεκινήσει με τοπική δύναμη του χώρου για να την εξαγοράσει, αλλά τελικά όπως ακούστηκε δεν τα βρήκαν στο τίμημα.

Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες η ΑΒ Βασιλόπουλος μίσθωσε για 20 χρόνια ένα ακίνητο συνολικής εκτάσεως πάνω από 1000 τετραγωνικά μέτρα που ανήκει στην Ένωση Συνεταιρισμών Νάξου, ενώ το καθαρό μέρος πώλησης θα είναι πάνω από 600 τ.μ. Το συγκεκριμένο ακίνητο, όπως λέγεται η ΕΑΣ Νάξου το έχει αναθέσει προς διαχείριση στην πολυεθνική ολλανδική εταιρεία Ten Brinke. Πρόκειται για ένα κατασκευαστικό κολοσσό, που δραστηριοποιείται στον τομέα της αγοράς ακινήτων, στην Ολλανδία, στη Γερμανία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι από πίσω υπάρχει ένα fund του Κατάρ. 

 
Ο συγκεκριμένος κολοσσός αναδόμησε το εν λόγω ακίνητο επενδύοντας πάνω από 1,5 εκατ ευρώ και αναζητούσε εδώ και καιρό μισθωτή. Οπως λέγεται το μίσθωμα προς την Τen Brinke θα είναι μεταξύ 12-15.000 ευρώ το μήνα, ενώ η πολυεθνική προς την ΕΑΣ Νάξου θα δίνει ως διαχειριστής του ακινήτου περί τις 5000 ευρώ. 
 
Αξίζει να επισημανθεί ότι μέχρι πρότινος στην αγορά της Νάξου δεν είχε διεισδύσει άλλη μεγάλη λιανεμπορική δύναμη, μέχρι την πρόσφατη εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλη από την εταιρεία ΙΝΚΑ
 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η TEN BRINKE

 

Η Ολλανδική πολυεθνική ιδρύθηκε το 1902 και δημιουργεί, αναπτύσσει, χτίζει και διαχειρίζεται οικιστικά, εμπορικά, παραγωγικά και μεταφορικά project. Συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται σε :

  • Εμπορική και βιομηχανική ανάπτυξη ακινήτων
  • Οικιστική ανάπτυξη ακινήτων
  • Δημιουργία ολοκληρωμένων πακέτων για εμπορικά, βιομηχανικά και οικιστικά κτίρια
  • Επενδύσεις στην αγορά ακινήτων
  • Σχέδια πωλήσεων, επενδύσεων και χρηματοδότησης
  • Asset management
  • Μεταλλικές κατασκευές κι επενδύσεις σκεπών και τοίχων 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 13:56 - 14 Δεκ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.