ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοίγει πάλι το Hard Rock Cafe!

13:45 - 02 Μαρ 2015 | Επιχειρήσεις
Ανοίγει πάλι το Hard Rock Cafe!
Το παγκοσμίου φήμης brand στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, Hard Rock Cafe ανοίγει σύντομα τις πύλες του στην Αθήνα.

 

 

 

Μόλις δύο βήματα από την Ακρόπολη, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το αυθεντικό Hard Rock Café θα είναι αναμφίβολα ένα hot-spot για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Το 900 τετραγωνικών μέτρων-διώροφο καφέ, με την εμβληματική διακόσμηση προσαρμόζει το ύφος του στην τοπική κληρονομιά και κουλτούρα. Το νέο Hard Rock Cafe είναι προγραμματισμένο να λειτουργήσει τον Απρίλιο, ενώ το εστιατόριο το Νοέμβριο του 2015.  Το κυρίως εστιατόριο προβλέπεται ότι θα προσφέρει 80 νέες θέσεις εργασίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που το αυθεντικό Hard Rock ξεκινάει στην μοναδική πόλη των Αθηνών υπό τη διοίκηση της Hard Rock Café International», δήλωσε ο David Pellow, Area Vice President of Operations, Europe, της Hard Rock International. «Έχουμε βρει το ιδανικό σημείο, στην καρδιά της Αθήνας και ανυπομονούμε να μυήσουμε και πάλι τους επισκέπτες μας στο Αμερικάνικο φαγητό και την rock n’ rollατμόσφαιρα, αφουγκραζόμενοι την ελληνική κουλτούρα και την δυναμική Ελληνική μουσική σκηνή».  

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:59 - 02 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.