ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φοιτητές του εξωτερικού επισκέφθηκαν τα εμπορικά της LAMDA Development

11:36 - 25 Μαϊ 2015 | Επιχειρήσεις
Φοιτητές του εξωτερικού επισκέφθηκαν τα εμπορικά της LAMDA Development
Στα εμπορικά κέντρα της Lamda Development είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ενημερωθούν, 150 μεταπτυχιακοί φοιτητές προγράμματος Estate and Planning, του κορυφαίου πανεπιστημίου στον κλάδο του real estate, Henley Business School, University of Reading.

Οι φοιτητές, ενημερώθηκαν για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των Golden Hall και The Mall Αthens, ενώ κατά την περιήγησή τους έζησαν την εμπειρία που προσφέρουν τα συγκεκριμένα εμπορικά κέντρα στον επισκέπτη.

Είναι σημαντικό ότι οι φοιτητές προέρχονται από διάφορες χώρες παγκοσμίως και η Ελλάδα και τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development επιλέχθηκαν ως ο καταλληλότερος εκπαιδευτικός προορισμός.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι οι φοιτητές να αποκομίσουν τεχνογνωσία και πρακτικές γνώσεις για τον κλάδο του real estate, που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Από την πλευρά τους οι νέοι και νέες που πήραν μέρος σε αυτή τη δράση εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να μάθουν ενδιαφέροντα στοιχεία για δύο από τα πιο σύγχρονα και διεθνώς αναγνωρισμένα real estate projects της Ευρώπης, καθώς η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν πολύτιμη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.