ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΕΔΕ: Μέχρι 31/1 οι υποψηφιότητες για αριστεία εταιρικών υποθέσεων

16:00 - 12 Ιαν 2017 | Επιχειρήσεις
Παρατάθηκε έως την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών στα Corporate Affairs Excellence Awards, που προκηρύσσει για 4η φορά ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι κατηγορίες του φετινού διαγωνισμού είναι οι ακόλουθες:

 

1. Εταιρική Επικοινωνία

2. Εταιρία & Συμμέτοχοι 

3. Εσωτερική Επικοινωνία 

4. Έμμεση Επικοινωνία προϊόντος/υπηρεσίας 

5. Δημόσιες Σχέσεις και Κοινωνική Διαμεσολάβηση 

6. Καλύτερη Χρήση των Social Media 

7. Σχέσεις με ΜΜΕ 

8. Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης 

9. Πρόγραμμα/ Δράση ΕΚΕ 

10. Δράση/ Πρόγραμμα Χαμηλού κόστους 

11. Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία (Νέα κατηγορία που προστέθηκε στην τρέχουσα διοργάνωση)

 

Υποψήφιες είναι δράσεις που διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν είτε πλήρως, είτε πιλοτικά από 01.01.2016 έως 31.12.2016. Υπενθυμίζεται ότι τα Βραβεία αυτά απονέμονται, από το 2012, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον χώρο των Εταιρικών Υποθέσεων, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης και έμπρακτης στήριξής τους για την εξωστρέφεια και τις επικοινωνιακές δράσεις τους.

 

Μέσα από τα έργα που διακρίνονται, εντοπίζονται, αναδεικνύονται, δημοσιοποιούνται και επιβραβεύονται επιτυχημένες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές, οι οποίες προσθέτουν αξία στη λειτουργία και στα αποτελέσματα των επιχειρήσεων και αποτελούν πρακτικές προς μίμηση στη λειτουργία Εταιρικών Υποθέσεων στην Ελλάδα.

 

Στον ιστότοπο www.caea-eede.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον θεσμό.

 

Ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που ιδρύθηκε το 2010, έχει ως ειδικότερη αποστολή την αναβάθμιση του ρόλου των Εταιρικών Υποθέσεων στην σύγχρονη ελληνική επιχείρηση και στους οργανισμούς καθώς και την προώθηση κατανόησης της σημαντικότητάς τους στη σχέση των οργανισμών με τους οικονομικούς, παραγωγικούς και κοινωνικούς εταίρους.

 

Ο τομέας αυτός συγκεντρώνει στελέχη που εργάζονται στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας (Corporate Communication), των Δημοσίων Σχέσεων (Public Relations), της Πολιτικής Διαμεσολάβησης (Lobbying), της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR), των Σχέσεων με την Κοινότητα (Community Relations), της Εσωτερικής Επικοινωνίας (Internal Relations) και της Εταιρικής Διακυβέρνησης (Corporate Governance).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.