ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H εταιρία Πουκαμισάς στα Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας

13:32 - 14 Ιουλ 2017 | Επιχειρήσεις
H εταιρία Πουκαμισάς στα Διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας
Μία πολύ τιμητική διάκριση έλαβε η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις Α.Ε στην 12 η απονομή των βραβείων DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2017, καθώς βραβεύθηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελληνικής οικονομίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η εταιρεία New Times Publishing, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή μελών της κυβέρνησης και βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες Ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδική πορεία.

 

Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων έγινε βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρική και κοινωνική τους ευθύνη κ.α.

 

Η Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχειρήσεις είναι η μοναδική επιχείρηση που βραβεύθηκε από τον κλάδο της εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, αλλά και σπουδαία ευθύνη για όλο τον Όμιλο, προκειμένου να συνεχίσει και στο μέλλον με τους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια συνέπεια στους ποιοτικούς και αναπτυξιακούς του στόχους, με σκοπό σύντομα, όλοι οι μαθητές της χώρας να έχουν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα από τα πρότυπα και πιστοποιημένα εκπαιδευτήρια του Ομίλου.

 

Το κυρίαρχο γεγονός που κατέταξε την εταιρεία στα «Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» είναι η ραγδαία ανάπτυξη του δικτύου των Φροντιστηρίων, το οποίο πλέον αριθμεί 58 δομές, με τις 41 να έχουν ιδρυθεί από το 2013 μέχρι σήμερα.

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Αθανάσιος Πουκαμισάς, σε συνέντευξη που έδωσε, τόνισε πως «Η σκληρή δουλειά, είναι ο μόνος και ασφαλής δρόμος, που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να επιτύχει τους στόχους του και πως δεσμεύεται τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των άξιων συνεργατών του, να συνεχίσουν να εργάζονται σκληρά για την παροχή στους μαθητές μας εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού κύρους και αξίας».

 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί τους Διοργανωτές της εκδήλωσης για τη σημαντική αυτή διάκριση και κυρίως ευχαριστεί τους μαθητές, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, εδώ και 28 χρόνια. 

 

pou

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.