ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΛΤΑ: Αλλαγές στον τρόπο εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων

14:37 - 19 Οκτ 2017 | Επιχειρήσεις
ΕΛΤΑ: Αλλαγές στον τρόπο εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων
Η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων εξετάζει αλλαγές στον τρόπο εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων που διακινούνται μέσω των ΕΛΤΑ από και προς το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και την υποστήριξη των εξαγωγικών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση επί της νέας παραγωγικής διαδικασίας και με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των ΕΛΤΑ πραγματοποίησαν την σχετική συνεδρίαση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αεροπορικού Ταχυδρομείου της εταιρίας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στις 17 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων Τελωνείου Αερολιμένος «Ελ. Βενιζέλος» και να ενημερωθούν επί τόπου σχετικά με τις νέες τελωνειακές διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των ταχυδρομικών αντικειμένων που εφαρμόζονται έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Ταχυδρομείων έδωσε κατευθύνσεις για την βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.