ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deca Investments: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στη Viva Wallet

13:50 - 23 Απρ 2018 | Επιχειρήσεις
Deca Investments: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στη Viva Wallet
H εταιρεία DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments Sicar, ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την έκτη επένδυση του Fund: μια στρατηγική μειοψηφική συμμετοχή, στην εταιρεία Viva Wallet Holdings έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Όμιλος εταιρειών VivaWallet δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2000. Αποτελείται από τις εταιρείες VivaWallet Holding AE (μητρική εταιρεία του Ομίλου, πρώην Realize AE), η οποία για περισσότερα από 18 χρόνια διατηρεί ηγετική θέση στον τομέα τεχνολογιών πληροφορικής για συστήματα συναλλαγών, την Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΑΕ που δραστηριοποιείται σε B2C υπηρεσίες μεταφορών, θεαμάτων, (γνωστή ως Viva.gr) , καθώς και την Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ («Viva Payments”).

Η Viva Payments αποτελεί το μοναδικό Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Ελλάδα, το οποίο είναι Principal Member των οργανισμών MasterCard και Visa για υπηρεσίες εκκαθάρισης (acquiring) και έκδοσης καρτών (issuing) και είναι ο μόνος χρηματοοικονομικός οργανισμός πανευρωπαϊκά που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε cloud υποδομές (Microsoft Azure).

Η Viva Payments παρέχει υπηρεσίες πληρωμών σε τρία νομίσματα (€, £, LEU) και πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ρουμανία). Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Ελλάδα, διαθέτει υποκατάστημα στις Βρυξέλλες και έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία «passporting» της άδειάς της στις υπόλοιπες 29 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.