ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουρλής:Στις 22 Μαίου τα αποτελέσματα α' τριμήνου-Επενδύσεις 14 εκατ. ευρώ

14:34 - 18 Μαϊ 2018 | Επιχειρήσεις
Φουρλής:Στις 22 Μαίου τα αποτελέσματα α' τριμήνου-Επενδύσεις 14 εκατ. ευρώ
Ο όμιλος Fourlis ανακοινώνει την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαϊου 2018 μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου τα αποτελέσματα α' τριμήνου 2018. Η Beta χρηματιστηριακή αναμένει σε ενοποιημένο επίπεδο πωλήσεις 92 εκατ. με αύξηση 3,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017.

Στη φετεινή ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων η διοίκηση θα προτείνει την επιστροφή κεφαλαίου 0,10 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2017.

Οι φετεινές επενδύσεις του ομίλου θα ανέλθουν στα 14 εκατ. ευρώ. Το επενδυτικό πρόγραμμα  περιλαμβάνει στον κλάδο της λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών να προσθέσει στο δίκτυο επτά νέα καταστήματα Intersport και να ξεκινήσει τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-commerce) στην Κύπρο. Ακόμη, στα δεκατέσσερα καταστήματα The Athlete’s Foot πρόκειται να προστεθούν άλλα δύο. Στο τέλος του 2018, ο κλάδος των αθλητικών ειδών αναμένεται να διαθέτει δίκτυο 121 καταστημάτων. Επίσης ο όμιλος θα εξετάσει νέες επιλεκτικές επενδύσεις σε κέντρα παραγγελιών και παραλαβών (Pick Up & Order Points) και θα προχωρήσει σε αναβάθμιση του λογισμικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στον κλάδο αθλητικών ειδών, το 2017, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τρία νέα κατάστημα Intersport στην Ελλάδα (Πάτρα, Ρέθυμνο, οδός Σταδίου στην Αθήνα), τρία στην Τουρκία (Bursa, Κωνσταντινούπολη, Αγκυρα) και ένα στη Ρουμανία (Oradea). Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους ακόμη έξι καταστήματα Τhe Athlete’s Foot (TAF) στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο, Π. Φάληρο, Σπάτα, Ιωάννινα και Γλυφάδα) και ένα νέο κατάστημα στην Τουρκία (Κωνσταντινούπολη).

Ανέστης Ντόκας 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:46 - 18 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.