ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον αστερισμό του α' τριμήνου 2018 εισέρχονται οι εισηγμένες εταιρίες

12:17 - 22 Μαϊ 2018 | Επιχειρήσεις
Στον αστερισμό του α' τριμήνου 2018 εισέρχονται οι εισηγμένες εταιρίες
Πυκνώνουν οι ανακοινώσεις των εισηγμένων για το α΄ τρίμηνο του 2018 αν και θα πρέπει να διευκρινισθεί ότι είναι προαιρετική η δμοσιοποίηση των λογιστικών καταστάσεων αυτή τη περίοδο και γι αυτό οι επενδυτές θα πρέπει να περιμένουν το δίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου για να μάθουν τις επιδόσεις των 191 εισηγμένων το α' εξάμηνο του 2018.

Σήμερα μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης αναμένονται οι τριμηνιαίες επιδόσεις του ομίλου Motor Oil και της Fourlis. Θα ακολουθήσει την ερχόμενη Πέμπτη 24 Μαϊου η τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν και την ερχόμενη Παρασκευή θα ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου η Grivalia Properties. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και το περσινό α΄τρίμηνο του 2017 μόλις 36 εισηγμένες σε σύνολο 191 εταιριών έδειξαν το σεβασμό τους απέναντι στους μετόχους τους αλλά και την εταιρική διακυβέρνηση και ανακοίνωσαν αποτελέσματα α' τριμήνου 2017.

Επίσης σήμερα στις ετήσιες γενικές συνελεύσεις  του Πλαίσιου Computer και της Ευρωπαϊκής Πίστης θα εγκριθούν οι διανομές μερισμάτων αντίστοιχα ύψους 0,07 ευρώ και 0,12 ευρώ. 

Ταυτόχρονα μέχρι και τη Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν 10 ετήσιες γενικές συνελεύσεις αρχής γενομένης από σήμερα με τις συνελεύσεις της Dionic, της Ελβιεμεκ, του Πλαισίου της Ευρωπαϊκής Πίστης. Ακολουθούν αύριο οι συνελεύσεις της Σίδμα και της Altec, τη Πέμπτη οι συνελεύσεις της Sunlight, της Μοτοδυναμική, της ΕλβαλΧαλκόρ και τη Παρασκευή πραγματοποείται η ετήσια συνέλευση της Αιολικής Επενδυτικής. 

Aνέστης Ντόκας 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:29 - 22 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.