ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέχρι τις 10 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος της EY για την Folli Follie Group Κύριο

14:26 - 20 Ιουν 2018 | Επιχειρήσεις
Μέχρι τις 10 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος της EY για την Folli Follie Group
«Το αργότερο μέχρι τις 10 Αυγούστου 2018 θα έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος της ΕΥ στη Folli Follie Group» όπως δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής της ΕΥ στην Ελλάδα, Πάνος Παπάζογλου, σε σχετική ερώτηση του Reporter.

Ο κ. Παπάζογλου, απαντώντας σε ερώτηση του Reporter εάν λαμβάνει μέχρι σήμερα τα οικονομικά στοιχεία που έχει ζητήσει για τις θυγατρικές του ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό, διευκρίνισε ότι: «Μόνο από την Ελλάδα έχουμε λάβει τα στοιχεία για τον έλεγχο που διεξάγουμε, ενώ δεν έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα στοιχεία των θυγατρικών του ομίλου FFG στο εξωτερικό, κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί μέσα στα επόμενα 24ωρα».

Σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου υπάρχει επικοινωνία με τα σημερινά εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FFG, αλλά όπως τόνισε: «Δεν μιλάμε με όλα τα εκτελεστικά μέλη και δε γνωρίζω και εάν όλα τα μέλη βρίσκονται στην Ελλάδα».

Σε ερώτηση του Reporter εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να προηγηθεί απόφαση του ανακριτή για την έρευνα που πραγματοποιείται για την Folli Follie Group, ο κ Παπάζογλου σημείωσε: «Δεν το γνωρίζω αλλά δεν μπορώ και να αποκλείσω το να προηγηθεί η δικαιοσύνη του δικού μας πορίσματος».

Τέλος, ο κ. Παπάζογλου διευκρίνισε ότι η ΕΥ ακόμη δεν έχει πληρωθεί για τις εργασίες της, εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα.

Σε ερώτηση του Reporter γιατί ανεβλήθη η προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου ετήσια συνέλευση της FFG, για τις 10 Σεπτεμβρίου, ο κ. Παπάζογλου απάντησε ξεκάθαρα: «Προφανώς γιατί δεν είναι έτοιμα τα οικονομικά στοιχεία του 2017, που θα πρέπει να μελετήσουν πρώτα και ύστερα να εγκρίνουν οι μέτοχοι, στην ετήσια γενική συνέλευση του FFG».

Ανέστης Ντόκας

Τελευταία τροποποίηση στις 14:32 - 20 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.