ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εν αναμονή των αποφάσεων της Επ. Κεφαλαιαγοράς για Folli Follie Κύριο

13:36 - 02 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
Εν αναμονή των αποφάσεων της Επ. Κεφαλαιαγοράς για Folli Follie
Σε εξέλιξη είναι από τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης το εξαιρετικά κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το οποίο καλείται να λάβει αποφάσεις και να ορίσει ποινές για την υπόθεση του σκανδάλου της Folli Follie.

H αρμόδια υπηρεσία της εποπτικής αρχής ολοκλήρωσε την πολυσέλιδη έκθεση – μελέτη της, οπότε το κρίσιμο δ.σ. της Ε.Κ. επισπεύστηκε και εκτός σοβαρού απροόπτου, σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα μεγάλα πρόστιμα και οι υπόλοιπες διοικητικές κυρώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιβληθούν τα μεγαλύτερα πρόστιμα που προβλέπονται από τον κανονισμό για χειραγώγηση και κατάχρηση της αγοράς. Μαζί με τη διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, θα υπάρξει και παραπομπή της υπόθεσης στον αρμόδιο εισαγγελέα Ιωάννης Δραγάτση, με την κατηγορία της χειραγώγησης της αγοράς μέσω διασποράς ψευδών ειδήσεων και παραπλάνησης του επενδυτικού κοινού.

Τα πρόστιμα και οι διοικητικές κυρώσεις θα περιλαμβάνουν δέκα ίσως και περισσότερα στελέχη στη διοίκηση αλλά και πέριξ της διοίκησης της Folli Follie και πάντως στελέχη που ήταν κοντά και είχαν γνώση και συμμετοχή στις διαδικασίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.