ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στ. Παππάς: Είμαι λιτός άνθρωπος, μου φτάνει η σύνταξή μου

14:25 - 10 Αυγ 2017 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Στ. Παππάς: Είμαι λιτός άνθρωπος, μου φτάνει η σύνταξή μου
Απαντήσεις στις επικρίσεις που δέχεται για τον διορισμό του στο ΔΣ του ΟΑΣΘ επιχείρησε να δώσει ο Στέλιος Παππάς.

Ο νέος πρόεδρος του ΟΑΣΘ τόνισε μιλώντας στο "Κόκκινο Θεσσαλονίκης" πως "πάμε να καθαρίσουμε έναν Οργανισμό, ο οποίος δεν έχει την καλύτερη φήμη" και πρόσθεσε ότι "όταν συγκρούεσαι δεν μπορεί να τους ευχαριστείς όλους, θα δυσαρεστείς αυτούς που είχαν συμφέρον να συνεχίζεται μια μη ομαλή κατάσταση, και θα προσπαθήσεις να ευχαριστήσεις τον λαό που είναι και ο μεγάλος στόχος".

Ακόμα, ο Στέλιος Παππάς απάντησε σε όσους ισχυρίζονται πως δεν έχει σχέση με το αντικείμενο: "Αυτή η ιστορία είναι μεταβατική, έχει μια ημερομηνία λήξης στο τέλος του 2019, γιατί μια-μια τις δραστηριότητες πρέπει να τις εξυγιάνουμε και να τις μεταβιβάζουμε στον νέο φορέα. Να ξεσκαρτάρουμε την κατάσταση για να μπορέσει σε έναν χρονικό ορίζοντα ορατό να υπάρξει μια απολύτως εξυπηρετική διαδικασία για τους πολίτες. Δεν έρχομαι από τον Άρη, αλλά από την Αθήνα, και με πολύ καλή γνώση επί του θέματος".

Απαντώντας στα σχόλια που έγιναν από την αντιπολίτευση για την σχέση του με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, τόνισε: "Η σύνδεσή της δικής μου τοποθέτησης μου με τον Νίκο είναι τελείως βλακώδης. Είμαστε στο κίνημα με κατάθεση ψυχής. Μερικές φορές γελάω με μερικά από αυτά που λέγονται και θα τα χρησιμοποιώ ως ανέκδοτα".

Σε ό,τι αφορά την αποποίηση μισθού απάντησε ότι ήταν ζήτημα τιμής για εκείνον να αποποιηθεί τον μισθό του προέδρου του ΟΑΣΘ την στιγμή που οι εργαζόμενοι είναι δύο μήνες απλήρωτοι.

"Είμαι λιτός άνθρωπος, μου φτάνει η σύνταξή μου και κυκλοφορώ με το λεωφορείο. Θα δημοσιοποιήσω όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία" κατέληξε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.