ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ

18:49 - 10 Αυγ 2017 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη προειδοποιεί ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ
Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τη μη εφαρμογή και ακύρωση του νόμου με τον οποίο κρατικοποιήθηκε ο ΟΑΣΘ, προανήγγειλε ο απερχόμενος πρόεδρος του, Χρήστος Στεφανίδης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη για τον διορισμό του Στέλιου Παππά.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι έχει καταθέσει σχετική αίτηση εισαγγελικής παραγγελίας για να του αποδοθούν έγγραφα τα οποία αφορούν την πορεία εξυγίανσης του Οργανισμού.

 

Στόχος είναι να διασφαλιστεί, όπως σημείωσε ο κ. Στεφανίδης, «αφενός μεν η πιθανότητα αλλοιώσεων ή απώλειας των προαναφερομένων εγγράφων, αφετέρου με στοιχεία να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν ποινικής ή πειθαρχικής φύσεως απόδοση κατηγοριών σε βάρος μας και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας.

 

Ο κ. Στεφανίδης στην επεισοδιακή τελετή παράδοσης και παραλαβής αφού τόνισε ότι το όλο εγχείρημα παραβιάζει βάναυσα το Σύνταγμα και το ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο, εκτίμησε ότι θα καταπέσει στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια.

 

Παράλληλα, έκανε επίθεση στον Χρήστο Σπίρτζη για τον διορισμό του Στέλιου Παππά κάνοντας λόγο κομματική επετηρίδα και όχι για γνώση και εμπειρία στις αστικές μεταφορές. Μίλησε για συγγενικές σχέσεις ενώ κατηγόρησε τον Υπουργό Υποδομών ότι η τελετή παράδοσης-παραλαβής είναι ένα τηλεοπτικό show.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.