ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 20/2 στην Ελλάδα η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα

10:22 - 05 Φεβ 2024 | Πολιτική
Στις 20/2 στην Ελλάδα η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 20 Φεβρουαρίου η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Η κα. Μετσόλα είναι προσκεκλημένη του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα και θα πραγματοποιήσει ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, θα έχει συνάντηση και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει και των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Επίσης, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Ιωάννης Δεσποτόπουλος του Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19) στις 15.00 έως τις 16.15. Στο τέλος της εκδήλωσης, η πρόεδρος του ΕΚ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέες και νέους που θα δώσουν το “παρών” και θα απαντήσει στις απορίες και τις παρατηρήσεις τους για τις ευρωεκλογές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απαντώντας στο EU survey, σε αυτόν τον σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να λάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Περισσότερα για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, μπορείτε να μάθετε εδώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:24 - 05 Φεβ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.