ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταση στην Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καραμανλή

22:37 - 27 Μαρ 2024 | Πολιτική
Ένταση στην Βουλή ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου και Καραμανλή
Η Βουλή βρίσκεται σε αναταραχή, καθώς οι βουλευτές της κυβέρνησης αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενα της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση για τα Τέμπη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει λάθος που θα της στοιχήσει.

«Η συζήτηση δεν αφορά τα κόμματα, αφορά τα θύματα. Αντιμετωπίζετε αυτή τη συζήτηση σαν πολιτική αντιπαράθεση και προσπαθείτε να αθωώσετε τον κ. Καραμανλή και τον κ. Μητσοτάκη και να τους χρήσετε αθώους του αίματος», σημείωσε και δείχνοντας τον πρώην Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών που βρισκόταν στην αίθουσα είπε «τον είδαμε επιτέλους στην αίθουσα».

Σε εκείνο το σημείο, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να φωνάζουν, με την ίδια να απαντά «μην ωρύεστε». Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης την αποκάλεσε «εθνική εισαγγελέα», ρωτώντας: «ποια νομίζετε ότι είστε;».

Τι είπε στον Καραμανλή

Απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή, στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου τού ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό, καθώς και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη. Κλείνοντας, είπε απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή: «Είναι ντροπή και ντρέπομαι για λογαριασμό σας».

Αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» έδωσε στα πρακτικά ορισμένες φωτογραφίες. Αυτές εμπεριείχαν απολεσθέντα αντικείμενα των θυμάτων που ανακτήθηκαν από τα βαγόνια, τα οποία είχαν μεταφερθεί μακριά από το σημείο του δυστυχήματος.

Να σημειωθεί, πως και με τον προεδρεύοντα Θανάση Μπούρα διαπληκτίστηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν της υπενθύμισε ότι έχει μιλήσει περισσότερο από όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και της ζήτησε να συντομεύει. 

«Τόσο πολύ με φοβάστε; Αυτά δεν τα έχετε κάνει σε κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό και τα κάνετε στη μόνη γυναίκα πολιτικό αρχηγό», είπε μεταξύ -πολλών- άλλων.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:38 - 27 Μαρ 2024
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.