• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Αναλύσεις

ΣΙΔΜΑ: Αύξηση των πωλήσεων εξαμήνου παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον

Όπως τονίζει η ΣΙΔΜΑ Μεταλλουργική στην έκθεση για τα οικονομικά της μεγέθη, «Το οικονομικό περιβάλλον κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους διαμορφώθηκε εν πολλοίς από τις συνεχόμενες αυξήσεις επιτοκίων των κεντρικών τραπεζών, απόρροια των πρωτοφανών πληθωριστικών πιέσεων σε όλα τα αγαθά».

Χρηματιστήριο: Πιθανότερο ενδεχόμενο η συσσώρευση περί τις 1.200 μονάδες

Υποχώρηση κατά 0,02% κατέγραψε ο Γενικός ∆είκτης του Χ.Α. κλείνοντας στις 1.200,04 μονάδες. Παράλληλα, η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 110,2 εκ. ευρώ.

Αυξημένα κέρδη και πωλήσεις εξαμήνου για την Εβροφάρμα

Τα οικονομικά της μεγέθη για το α' εξάμηνο παρουσίασε η βιομηχανία γάλακτος Εβροφάρμα, σημειώνοντας αυξημένα νούμερα σε όλες τις κατηγορίες.

ΕΛΓΕΚΑ: Από τις 22/9 η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2023 και με διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων, ξεκινά η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης της ΕΛΓΕΚΑ.

Jumbo: Aύξηση κερδών κατά 36% στο εξάμηνο-Πρόταση για έκτακτη διανομή μερίσματος

Για μία ακόμη φορά, ο Όμιλος JUMBO ανταποκρίθηκε με ευελιξία και αποτελεσματικότητα, στις ιδιαίτερες και απαιτητικές συνθήκες της αγοράς που δημιουργήθηκαν από τα εξαιρετικά γεγονότα του πρώτου εξαμήνου του έτους, σε ολόκληρη την Βαλκανική χερσόνησο, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Lavipharm: Αύξηση 39% στις πωλήσεις εξαμήνου-€2,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη

Σημαντική αύξηση των ενοποιημένων πωλήσεων και των κερδών ΕΒΙΤDA παρουσιάζει ο Όμιλος Lavipharm κατά το Α' Εξάμηνο του 2023.

ΟΤΕ: Σύσταση buy από την Optima, με διψήφιο upside

Τη συνέχιση της κάλυψης της μετοχής του ΟΤΕ με αξιολόγηση «buy» (αγορά) ανακοίνωσε σήμερα (21/9) το τμήμα αναλύσεων της Optima bank. Επιπλέον, δίνει τιμή στόχο τα 15 ευρώ ανά μετοχή, με ανοδική δυνατότητα (upside) της τάξης του 13%.

Στα «χέρια» της Latsco το 4,2% της Trade Estates

Τη σύναψη συμφωνίας για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic Holdings Sarl στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ανακοίνωσαν ο Όμιλος Fourlis και το Latsco Family Office.

Epsilon Net: Δεν επηρεάζεται το operating cash flow

Συμπληρωματική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (21/9) η Epsilon Net, με αφορμή την χθεσινή (20/9) γνωστοποίηση της εισηγμένης για την αναδρομική μείωση στα κέρδη της.

Χ.Α.: Στις 1.217 μονάδες η πλησιέστερη τιμή αντίστασης

Υποχώρηση κατά 2,24% κατέγραψε ο Γενικός ∆είκτης του Χ.Α. στη χτεσινή συνεδρίαση κλείνοντας στις 1.200,31 µονάδες. Παράλληλα, η αξία των συναλλαγών αναβαθµίστηκε στα 131,4 εκ. ευρώ.

Foodlink: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ- Αντλήθηκε €1 εκατ.

Την πλήρη κάλυψη της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την άντληση κεφαλαίων συνολικού ποσού 1.000.576,50 ευρώ, ανακοίνωσε η Foodlink.

«Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Optima Bank

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της Optima Bank, σχετικά με την είσοδο της τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακοίνωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Attica Group: Στο 97,52% το έμμεσο ποσοστό της Blantyre Capital

Μετοχές και δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Attica Group, κατέχει πλέον έμμεσα η Blantyre Capital.

σελίδα 1 από 921
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman