ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στοιχηματίστε πόσο χαμηλά θα φτάσει!

09:59 - 13 Νοε 2008 | Αναλύσεις
Εφιαλτικά είναι τα σενάρια που δίνουν κορυφαία hedge funds για το μέλλον των αγορών . Εάν δεν έχετε ακουστά το Eddington Capital Management του οποίου διευθυντής επενδύσεων είναι ο κ. Alex Allen, εμείς απλά θα σας πούμε πως θεωρείται η...μπουτίκ των hedge funds αφού στην φετινή χειρότερη χρονιά για την συγκεκριμένη βιομηχανία, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ελάχιστε απώλειες χάρις στην στρατηγική υψηλής μεταβλητότητας την οποία ακολουθεί πιστά.

Επιστρέφοντας τώρα στον «κατακλυσμό» που προβλέπει πως θα δεχθούν οι μετοχές το επόμενο έτος, το hedge fund τονίζει πως πρώτα οι μετοχές θα πραγματοποιήσουν ένα δυναμικότατο ράλι 4 ή 5 μηνών και μετά θα δουν τα ...τάρταρα. Οπως τονίζει, οι μετοχές θα βρεθούν τουλάχιστον 50% χαμηλότερα από τα σημερινά επίπεδα και το 2009 θα είναι τόσο καταστροφικό για τα χρηματιστήρια όσο το 1929!

Προς έκπληξη πολλών το κορυφαίο fund υπογραμμίζει πως « οι μετοχές είναι εξαιρετικά ακριβές σήμερα» και προειδοποιεί πως δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα. Οπως δηλώνει αυτήν την στιγμή έχει ήδη τοποθετηθεί στις αγορές για να εκμεταλλευτεί τόσο το ράλι που έρχεται, όσο και τις τεράστιες κινήσεις που θα ζήσουν τα διεθνή χρηματιστήρια.

Bullish τα πράγματα για τις μετοχές στους επόμενους πέντε μήνες λοιπόν και μετά έρχεται ο κατακλυσμός του Νώε - η τελική κατακλυσμιαία πτωτική φάση για τις αγορές...Ο σώζων εαυτό σωθήτω.

Κ.Ε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.