ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση του Γενικού Δείκτη

11:05 - 14 Δεκ 2009 | Αναλύσεις
Η αδυναμία ανοδικής διάσπασης της περιοχής των 2.432 μονάδων οδήγησε το Γενικό Δείκτη στη τριπλή ζώνη στήριξης των 2.094-2.071-2.050 μονάδων, περιοχή από όπου αντέδρασε ανοδικά σχηματίζοντας τοπικό πυθμένα, στις 2.074,92 μονάδες, αναφέρει η Fortius στην τεχνική της ανάλυση.

Ζητούμενο, σύμφωνα με την ΑΧΕ, για τη συνέχεια είναι η διατήρηση της εν λόγω στήριξης και κυρίως η μη πραγματοποίηση νέου χαμηλού με υψηλότερο τζίρο συναλλαγών από αυτό της 9ης Δεκεμβρίου. Καθοριστικές στη περαιτέρω βραχυχρόνια πορεία του δείκτη είναι οι δύο πρώτες συνεδριάσεις της εβδομάδος, καθώς εάν ο δείκτης δεν επιστρέψει σε επίπεδο κλεισίματος πάνω από το μέσο σημείο των Quadrant Lines της τελευταίας καθοδικής κίνησης, στις 2.277 μονάδες, τότε θα πρέπει να αναμένουμε πλαγιοκαθοδική ταλαιπωρία, όπου θα έχει σαν κύριο στόχο τη καθοδική καταστρατήγηση του ψυχολογικού ορίου των 2.000 μονάδων.

Παρόλα αυτά οι ενδείξεις, που λαμβάνει από τους γρήγορους ταλαντωτές προϊδεάζουν την ΑΧΕ για πιθανή «λείανση» της καθοδικής κίνησης με πραγματοποίηση όμως γρήγορων εναλλαγών στο πρόσημο του δείκτη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.