ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μειώνει στα 10,5 ευρώ την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η Merrill Lynch- Διατηρεί τα 12 ευρώ η Citigroup

12:14 - 26 Φεβ 2010 | Αναλύσεις
Στα 10,50 ευρώ από 13 ευρώ μείωσε την τιμή στόχο για τον ΟΤΕ η Bank of America- Merrill Lynch διατηρώντας τη σύσταση αγοράς. Ο οίκος σημειώνει πως οι προσδοκίες ήταν χαμηλές για το τέταρτο τρίμηνο, αλλά το φτωχό μίγμα των αποτελεσμάτων, η μείωση του μερίσματος και η πτωτική διάθεση της διοίκησης για τις εκτιμήσεις είναι ακόμα επώδυνα.

Οι εκτιμήσεις του οίκου μειώθηκαν για να ενσωματώσουν την πρόσφατη χειροτέρευση στην Ελλάδα αλλά πιστεύει πως η αποτίμηση είναι ακόμα φθηνή, αλλά αναγνωρίζει πως υπάρχουν λίγοι βραχυπρόθεσμη καταλύτες για να κλείσουν τη διαφορά μεταξύ τρέχουσας τιμής και τιμής στόχου.

Κακά χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα η Citigroup αλλά όχι σημαντικά χειρότερα από όσο αναμένονταν. Τα  έσοδα ήταν ανάλογα των εκτιμήσεων και τα EBITDA χαμηλότερα. Σημειώνει πως η μετοχή το τελευταίο διάστημα είχε κίνηση ανάλογα με τις εκτιμήσεις για αδύναμα αποτελέσματα και μείωση μερίσματος. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν αυτές τις προσδοκίες και μάλιστα ήταν και λίγο χειρότερα. Η σύσταση αγοράς διατηρείται όπως και η τιμή στόχος των 12 ευρώ.  

Τελευταία τροποποίηση στις 13:05 - 26 Φεβ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.