ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διατηρεί σύσταση αγοράς η Citigroup για Forthnet και ΟΤΕ

10:22 - 19 Απρ 2010 | Αναλύσεις
Ένα ακόμη ισχυρό τρίμηνο περιμένει η Citigroup για τη Forthnet για την οποία έχει δώσει αξιολόγηση αγοράς με τιμή στόχο τα 2,5 ευρώ. Σημειώνει πως περιμένει 29 χιλιάδες επιπλέον προσθήκες συνδρομητών DSL στη βάση της, 31 χιλιάδες ULL συνδρομητών αλλά και 11 χιλιάδων συνδρομητών στην NOVA.

Αυτά εκτιμά πως θα αυξήσουν τα έσοδα κατά 7,1% στο πρώτο τρίμηνο έναντι 6,9% στο περσινό τέταρτο. Για το δανεισμό περιμένει πως θα παραμείενι σταθερός και σημειώνει πως η διοίκηση δεν έχει δώσει εκτίμηση και ούτε περιμένει λόγω της μακροοικονομικής αβεβαιότητας. Περιμένει ο οίκος περαιτέρω συσσώρευση στον κλάδο.

Αναφορικά με τον ΟΤΕ σημειώνει πως περιμένει μείωση πωλήσεων 5,3% στο πρώτο τρίμηνο και πως η οικονομική επιβράδυνση θα συνεχίσει να επηρεάζει τις δραστηριότητες της εταιρείες και κυρίως τον κλάδο της κινητής. Σημειώνει πως η Vodafone έχει γίνει πιο επιθετική αλλά η Wind παραμένει ακόμα σε δύσκολη θέση. Ο οίκος έχει δώσει σύσταση αγοράς και τιμή στόχο τα 12 ευρώ.

Αναφορικά με τον ευρωπαϊκό κλάδο σημειώνει πως κορυφαίες του επιλογές είναι οι Vodafone, Bouygues, BT Group και United Internet.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.