ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οριακή μείωση της τιμής στόχου για τη Folli Follie από Goldman Sachs- Παραμένει ουδέτερη για ΚΑΕ

11:19 - 26 Μαϊ 2010 | Αναλύσεις
Συνάντηση στα πλαίσια παρουσίασης εταιρειών είχε η Goldman Sachs με τη διοίκηση της Folli Follie και βρήκε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί της για τα θέματα της εταιρείας. Τα πιο σημαντικά είναι η αναχρηματοδότηση 292 εκατ. ευρώ που πρέπει να κάνει τον Ιούνιο η εταιρεία και τα δάνεια έχουν δοθεί από ελληνικές τράπεζες και το δεύτερο θέμα είναι οι προοπτικές της ελληνικής κατανάλωσης με δεδομένη την τρέχουσα μακροοικονομική και κοινωνική αστάθεια.

Η διοίκηση εμφανίστηκε βέβαιη ότι θα αναχρηματοδοτηθεί ο δανεισμός και είπε πως είναι πιθανό μία αύξηση του spread που θα κληθεί να πληρώσει λόγω του τρέχοντος μακροοικονομικού περιβάλλοντος και του αυξημένου κόστους χρηματοδότησης των τραπεζών.

Ο οίκος ανησυχεί για τη μόχλευση της εταιρείας και την έκθεσή της στην Ελλάδα αλλά πιστεύει πως τα θέματα αυτά έχουν ενσωματωθεί στην τιμή και στις εκτιμήσεις του. Μείωσε πάντως την εκτίμηση για τα κέρδη ανά μετοχή του 2010 στα 2,39 ευρώ και του 2011 στα 2,82 ευρώ.

Επιπλέον μείωσε την τιμή στόχο στα 17,1 ευρώ από 17,6 ευρώ διατηρώντας την ουδέτερη σύσταση για τη μετοχή. Αναφορικά με την ΚΑΕ προχώρησε σε οριακές αλλαγές στις εκτιμήσεις του που δεν αλλάζουν την τιμή στόχο των 5,50 ευρώ και την ουδέτερη σύσταση για τη μετοχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.