ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι κορυφαίες επιλογές της UBS στην Ευρώπη

08:13 - 10 Αυγ 2010 | Αναλύσεις
Δέκα ευρωπαϊκές μετοχές, όλες με ισχυρές προοπτικές και σύσταση αγοράς, ξεχωρίζουν και συστήνουν στους επενδυτές οι αναλυτές της UBS. Μεταξύ των κορυφαίων επιλογών της UBS για την Ευρώπη βρίσκονται δύο τράπεζες, δύο φαρμακευτικές εταιρείες, μια που δραστηριοποιείται στον κλάδο του real estate, μια από τον κλάδο των μεταφορών, μια μεταλλουργική εταιρεία και μια από τον κλάδο των τροφίμων.

Ποιοι είναι όμως οι εκλεκτοί;

Η βρετανική τράπεζα Lloyds, η γαλλική τράπεζα Société Générale, οι φαρμακευτικές AstraZeneca και Novartis, η Land Securities από τον κλάδο του real estate, η Nestlé, η μεταλλουργική Rio Tinto, η αεροπορική Ryanair, η EDF και η Randstad.

Από τον κατάλογο των κορυφαίων επιλογών των αναλυτών της UBS έχει αφαιρεθεί η μετοχή της Reed Elsevier, που ωστόσο διατηρεί την αξιολόγηση buy. H μετοχή της Reed Elsevier έχει καταγράψει κέρδη 18% το τελευταίο διάστημα, με το 11% να έχει σημειωθεί μόλις τους τελευταίους δύο μήνες, αποδεικνύοντας ότι έχει αφήσει… πίσω της τα δύσκολα και συνεχίζει με ιδιαίτερα θετικό momentum.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:24 - 10 Αυγ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.