ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο «χείλος του γκρεμού» τα διαγράμματα των μετοχών του ΧΑ- Ζητείται επειγόντως ανοδική αφορμή

09:24 - 20 Σεπ 2010 | Αναλύσεις
Στο «χείλος του γκρεμού» βρίσκονται τα περισσότερα διαγράμματα των ελληνικών εταιρειών, που απαρτίζουν το TOP 38 της Δυναμικής Χρηματιστηριακής. Έτσι με το κατάλληλο «σπρώξιμο» θα γκρεμιστούν στη κυριολεξία σε επίπεδα άκρως επικίνδυνα για τη μετέπειτα πορεία του ΧΑ, αναφέρει η ΑΧΕ στην τεχνική της ανάλυση. Για το λόγο αυτό επιζητείται άμεση αντίδραση στην εβδομάδα, που μόλις ξεκινάει.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η πλειοψηφία των διαγραμματικών αναλύσεων των υπόλοιπων ευρωπαϊκών και αμερικάνικων εταιρειών αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη λειτουργικότητα της παγκόσμιας διασποράς. Χαρακτηριστικά είναι τα ημερήσια chart των: Carrefour, Daimler, Adidas, Agrium, Ford, Las Vegas, Sanofi – Aventis, όπου σφύζουν από ανοδική υγεία, τονίζεται στην ανάλυση.

Η ΑΧΕ αναφέρει πως ζητείται επειγόντως ανοδική αφορμή, γιατί όπως παρατηρεί σε 7 διαγράμματα του δείγματος των ελληνικών εταιρειών (Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, ΟΤΕ, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ) τα ψέματα έχουν ήδη τελειώσει και η «αποκαθήλωση» είναι προ των πυλών. Έτσι χαρακτηρίζει ως άκρως σημαντική την εβδομάδα, που μόλις ξεκινάει για τη ρότα του ΧΑ μέσα από το «αμφίγειο» των τελευταίων χρηματιστηριακών δρώμενων.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:37 - 20 Σεπ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.