ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΤΕ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο ΧΑ λέει η Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ

09:38 - 27 Σεπ 2010 | Αναλύσεις
Η εισαγωγή τη Δευτέρα των 1,21 δισ. δικαιωμάτων της διπλής αύξησης κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να μονοπωλήσει μέχρι … τα άκρα το ενδιαφέρον των επενδυτών, που ενασχολούνται με την ελληνική αγορά, καθώς οι πιθανές ευκαιρίες, που θα δοθούν μέσα από το arbitrage θα καθορίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό και τη βραχυχρόνια τάση, σημειώνει η Δυναμική Χρηματιστηριακή στην τεχνική της ανάλυση.

Αύξηση κεφαλαίου πραγματοποιεί και η Deutsche Bank η οποία δείχνει προς το παρόν να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς ήδη διαπραγματεύεται πάνω από την τιμή των 44,75 ευρώ, που είχε πριν το «κόψιμο» της μετοχής ( 41,10 +4,01=45,11ευρώ) .Και οι δύο αυξήσεις πραγματοποιούνται σε ένα ιδιαίτερα θετικό διεθνή περιβάλλον με τη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών εταιρειών, που απαρτίζουν το TOP 38 να «κοιτούν» προς τα άνω, τονίζει η ΑΧΕ.

Στο ελληνικό μελλοντικό συμβόλαιο Δεκεμβρίου του FTSE 20, όπου στο τρίωρο chart τιμών η ΑΧΕ εντοπίζει την «απεγνωσμένη» προσπάθειά του να συντηρηθεί πάνω από το όριο στήριξης των 700 μονάδων σχηματίζοντας ένα πολύ ευκρινή βραχυχρόνιο διπλό πυθμένα στις 705 μονάδες. Πιθανή τώρα ανοδική διάσπαση των 735 μονάδων θα τον οδηγήσει μέσα στη ζώνη των 750 με 765 μονάδων. Στην αντίθετη όμως περίπτωση, που ο δείκτης δηλώσει αδυναμία διακράτησης των 700 μονάδων τότε θα πρέπει να αναμένουμε έντονη διαγραμματική βυθισή του προς τις …..650 μονάδες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.