ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταθεροποιητικές κινήσεις αναμένει στο ΧΑ η Εγνατία

14:40 - 07 Αυγ 2006 | Αναλύσεις
Σταθεροποιητικές κινήσεις εκτιμά η Εγνατία Financeότι θα σημειωθούν στο ΧΑ κατά την επόμενη εβδομάδα, με την ιδιωτικοποίηση της Εμπορική και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου των εισηγμένων να τίθενται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Επειτα από την επιτυχημένη διαδικασία στην Εμπορική, δημιουργούνται ελπίδες και για άλλες ιδιωτικοποιήσεις και διαρθρωτικές αλλαγές, εκτιμούν οι αναλυτές της Εγνατίας, με τα βλέμματα τώρα να στρέφονται στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η προσοχή εστιάζεται στα αποτελέσματα της Τρία Εψιλον, τα οποία ανακοινώνονται στις 10 Αυγούστου. Η Εγνατία Finance αναμένει καλά αποτελέσματα, με τα κέρδη αυξημένα κατά 6,9% και τις πωλήσεις κατά 13,1%.

Οι αναλυτές συστήνουν την αγορά της μετοχής της Τρία Εψιλον, ενώ τη λίστα των toppicksτους συμπληρώνουν οι Alpha, Eurobank, Εθνική, OTE, Τιτάν, ΕΛΠΕ και MotorOil. Από τη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση, η Εγνατία επιλέγει τις ΕΧΑΕ, ΕΛΤΕΧ, Αβαξ, Attica, Blue Star, Μινωικές, Jumbo, Σαράντης, Frigoglass και Notos.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.