ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος Μυτιληναίος: ”Greek Cash Cow” κατά την KEPLER CHEUVREUX

22:14 - 04 Αυγ 2014 | Αναλύσεις
Όμιλος Μυτιληναίος: ”Greek Cash Cow” κατά την KEPLER CHEUVREUX
Με τίτλο "A GREEK CASH COW" η KEPLER τονίζει τη δημιουργία πολύ ισχυρών ταμειακών ροών από τον Όμιλο (€140 - €150 εκ.) που αντιστοιχεί σε 10% της συνολικής αξίας της εταιρείας ή 20% FCF yield και ξεκινά την κάλυψη του Ομίλου καθώς και της ΜΕΤΚΑ.

Η διεθνής εταιρεία ανάλυσης με ηγετική θέση στις αγορές του Λονδίνου, Παρισιού και Ελβετίας δίνει σύσταση BUY και για τις δύο μετοχές, θέτοντας την Τιμή Στόχο στα €8.00 για την ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ και €14.00 για τη ΜΕΤΚΑ.

Η έναρξη κάλυψης από την KEPLER, έρχεται να προστεθεί στην κάλυψη από Wood & Cο, τον προηγούμενο μήνα, η οποία έδωσε σύσταση BUY και τιμή στόχο στα €8,50.

Γεγονός που δείχνει ότι η σταθερά θετική πορεία του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δεν περνά απαρατήρητη στους ξένους οίκους αναλυτών.
Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται στην έκθεση της KEPLER η ανάκαμψη των τιμών του αλουμινίου, η ισχυροποίηση του δολαρίου, οι εξελίξεις στον ενεργειακό κλάδο και η σταθερά θετική πορεία της ΜΕΤΚΑ μεταφράζονται σε ισχυρές ροές που μειώνουν ταχύτατα το δανεισμό του Ομίλου και καθιστούν την τρέχουσα αποτίμηση ιδιαίτερα ελκυστική.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:06 - 05 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.