ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι «βλέπει» η Eurobank Equities για τα «χαρτιά» της

16:21 - 19 Νοε 2015 | Αναλύσεις
Τι «βλέπει» η Eurobank Equities για τα «χαρτιά» της
Το τρίτο τρίμηνο του έτους για την ομάδα μετοχών στον κλάδο του λιανεμπορίου της EUROBANK Equities θα είναι πολύ καλύτερο του αναμενόμενου.

Αυτό αναφέρει η Eurobank Equities se σημερινή της ανάλυση - έκδοση G.RE.CO., ενόψει των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων του Q3 από τις εταιρείες Jumbo, ΟΠΑΠ, Φουρλής, FFG, Aegean και Intralot. Συνολικά, παρά την επιβολή ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων, φαίνεται ότι το Q3 δεν θα είναι τόσο άσχημο όσο αρχικά εκτιμήθηκε, όπως αποδεικνύεται και από την εκπληκτικά ανθεκτική απόδοση του ΑΕΠ (-0,4% σε ετήσια βάση) και την ήπια πτώση τον Αύγουστο των λιανικών πωλήσεων (-1,4%).

Για τον ΟΠΑΠ προβλέπει καθαρά κέρδη 43 εκατ. και EBITDA 78 εκατ. ευρώ. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 9,10 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή της εισηγμένης.

Αναφορικά με την JUMBO εκτιμά ότι τα EBITDA (α΄ τριμήνου χρήσης) της εισηγμένης θα διαμορφωθούν στα 30,5 εκατ. Η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 10 ευρώ και τη σύσταση Buy για τη μετοχή.

Η Eurobank Equities προβλέπει ότι τα EBITDA της FOLLI FOLLIE θα διαμορφωθούν στα 52 εκατ. ευρώ. Δεν μεταβάλλει την τιμή-στόχο των 25,1 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Σε ό,τι αφορά τη FOURLIS προβλέπει ότι τα EΒΙΤDA θα ανέλθουν στα 8 εκατ. το γ΄ τρίμηνο. Διατηρεί την τιμή-στόχο των 3,2 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Για την AEGEAN προβλέπει ότι τα EBITDAR θα ανέλθουν στα 124 εκατ. Δεν αλλάζει την τιμή-στόχο των 9 ευρώ και τη σύσταση Hold.

Για την INTRALOT εκτιμά EBITDA της τάξεως των 42 εκατ. Παράλληλα περικόπτει την τιμή-στόχο στα 1,47 ευρώ, από 1,50 ευρώ πριν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.