ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Aegean και τα σενάρια μετοχικού… ανοίγματος

08:20 - 10 Οκτ 2017 | Αναλύσεις
Η Aegean και τα σενάρια μετοχικού… ανοίγματος
«Πάντα η Aegean είναι ανοικτή σε προσφορές, προτάσεις και δυνατότητες που θα μπορούσαν να προσδώσουν αξία και ανάπτυξη στον όμιλο». Αυτό, μεταξύ άλλων, απάντησε χθες ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines Ευτύχης Βασιλάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος 2018 της εταιρείας, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μετοχικής ή άλλης συνεργασίας με ξένο όμιλο.

Ο κ. Βασιλάκης, απολύτως ξεκάθαρος και χωρίς… υποσημειώσεις ή δεύτερες σκέψεις, εξήγησε ευθαρσώς ότι οποιαδήποτε πρόταση για συνεργασία, σύμπλευση κ.λπ. θα συζητούνταν. Παράλληλα, τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάτι άμεσο, αυτό ίσως αφορά τα επόμενα χρόνια, αναλόγως και με τις συνθήκες στην αγορά. Πάντως, έδωσε το μήνυμα ότι η εταιρεία και η διοίκησή της είναι ανοικτή σε προτάσεις συνεργασίας που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να αλλάξει επίπεδο στο χώρο των αερομεταφορών που δραστηριοποιείται.

Πάντως, αναφορικά με το αν στοχεύει η Aegean Airlines να μπει σταδιακά και σε μεγαλύτερης απόστασης ταξίδια, διεκδικώντας μερίδιο και σ’ αυτήν την αγορά, ο κ. Βασιλάκης ήταν κατηγορηματικός, ότι σ’ αυτή τη φάση και για τα επόμενα λίγα χρόνια, κάτι τέτοιο δεν είναι στο πρόγραμμα.

«Δεν έχει έρθει η ώρα για να μεγαλώσουμε τα δρομολόγιά μας, χτίζουμε ακόμη τον πυρήνα μας ως εταιρεία», τόνισε χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας για ακόμη μια φορά ότι η Aegean θα παραμείνει στα δρομολόγια μεσαίων αποστάσεων, σύνδεσης της Ελλάδας με ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και με χώρες της Μέσης Ανατολής. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.