ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επέλαση της Μυτιληναίος!

09:20 - 09 Νοε 2017 | Αναλύσεις
Η επέλαση της Μυτιληναίος!
Επελαύνει κυριολεκτικά στο ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου η μετοχή του ομίλου Μυτιληναίος, η οποία χθες έκλεισε σε νέα πολυετή υψηλά, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Μάλιστα, στις 12 τελευταίες συνεδριάσεις από τις 24 Οκτωβρίου έχει έντεκα ανοδικές και μόλις μία πτωτική, έχοντας μακράν την καλύτερη και πιο σταθερή πορεία σ’ όλο τον Large Cap.

Με τρομερή συνέπεια χωρίς εξάρσεις και απότομα γυρίσματα, με αρκετά συντηρητικές συνεδριάσεις έφτασε χθες στα 9,29 ευρώ με νέα άνοδο 1,75%, σε μια συνεδρίαση πτώσης για το υπόλοιπο Χ.Α.

Πλέον, κεφαλαιοποίηση του ομίλου έφτασε στα 1,32 δισ. ευρώ, κάτι που τον πλασάρει στην 11η θέση των αποτιμήσεων του Χ.Α., κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα περιλαμβάνει και την υπεραξία από την απορρόφηση της ΜΕΤΚΑ, αλλά αυτό διόλου δε μειώνει την τρομερή συνέπεια στο ταμπλό.

Και φυσικά, όλα τα συμφραζόμενα δείχνουν ότι ισχυρά διεθνή χαρτοφυλάκια συνεχίζουν να χτίζουν θέσεις στη μετοχή του ομίλου, που τα επόμενα χρόνια θα κινηθεί στην κορυφή. Παράλληλα, ίσως είναι μια από τις προσθήκες στο δείκτη MSCI προσεχώς… 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.