ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απώλειες άνω του 7% για τη μετοχή της Lamda Development

17:09 - 10 Νοε 2017 | Αναλύσεις
Απώλειες άνω του 7% για τη μετοχή της Lamda Development
Σημαντικές πιέσεις δέχεται για πέμπτη συνεχή συνεδρίαση η μετοχή της Lamda Development με φόντο τις αρνητικές εξελίξεις και τις διαρκείς κωλυσιεργίες στην επένδυση του Ελληνικού.

Η μετοχή υποχωρεί 7,60% στη συνεδρίαση της Παρασκευής έχοντας κατέλθει στα 5,59 ευρώ που είναι νέα χαμηλά τεσσάρων και πλέον μηνών, καθώς σ' αυτά τα επίπεδα είχε να βρεθεί από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου.

Μάλιστα, η πτώση της μετοχής γίνεται με μεγάλους -για τα δεδομένα της- όγκους, καθώς χθες διακίνησε τον μεγαλύτερο όγκο των τελευταίων 31 συνεδριάσεων, ήτοι 131.574 τεμάχια, ενώ σήμερα ήδη έχει διακινήσει μεγαλύτερο, φτάνοντας στα 200.000 τεμάχια.

Ο τίτλος έχει χάσει εντελώς τις στηρίξεις του, καθώς και τον εκθετικό μέσο όρο των 200 ημερών, εν μέσω της ιδιαίτερα δυσμενούς ειδησεογραφίας αναφορικά με την επένδυση στο Ελληνικό και το μπαράζ των ανακοινώσεων.

Η μετοχή έχει υψηλό 52 εβδομάδων σε κλείσιμο στα 7,05 ευρώ από τις 7 Ιουλίου, χάνοντας έκτοτε σχεδόν ενάμιση ευρώ ανά μετοχή, ενώ ενδοσυνεδριακά την ίδια ημέρα βρέθηκε έως τα 7,10 ευρώ.

Ένα ακόμη έργο που ασφαλώς θα αλλάξει πολλά, δείχνει… στοιχειωμένο, εγκλωβισμένο μέσα σ’ έναν συνδυασμό ιδεοληψιών, εμμονών, πιθανώς και κακού σχεδιασμού, ίσως και υπερβολών στη στόχευση. Όμως, η εικόνα ερήμωσης του Ελληνικού, είναι ό,τι χειρότερο αξίζει αυτός ο τόπος…

Τελευταία τροποποίηση στις 17:11 - 10 Νοε 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.