ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεμάτη και πλούσια η ατζέντα της τελευταίας εβδομάδας του Μάρτη

08:10 - 26 Μαρ 2018 | Αναλύσεις
Γεμάτη και πλούσια η ατζέντα της τελευταίας εβδομάδας του Μάρτη
Εξαιρετικά «πλούσια» και γεμάτη είναι η ατζέντα της τελευταίας εβδομάδας του Μάρτη, καθώς εμπεριέχει πολλαπλές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων, έναρξη δημοσίων εγγραφών του ομολόγου της ΓΕΚ Τέρνα αλλά και την ετυμηγορία της Moody’s.

Σήμερα Δευτέρα μετά τη συνεδρίαση ανακοινώνουν μεγέθη τα Ελληνικά Χρηματιστήρια, ενώ αύριο Τρίτη ανακοινώνουν αποτελέσματα οι ΟΠΑΠ και Σαράντης. Επίσης την Τρίτη  ξεκινούν οι εγγραφές για την δημόσια προσφορά του εταιρικού ομολόγου της ΓΕΚ Τέρνα, του πρώτου ομολόγου εδώ και πολύ καιρό στην ελληνική αγορά.

Την Τετάρτη ο όμιλος Μυτιληναίου ανοίγει την αυλαία των ανακοινώσεων πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ενώ το απόγευμα ακολουθούν, όμιλοι επίσης μεγάλης βαρύτητας όπως Εθνική Τράπεζα, Πειραιώς, Τιτάν, Lamda Development και Νηρέας, ενώ οι σχετικές τηλεδιασκέψεις αναμένονται να διαρκέσουν ως αργά το βράδυ.

Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου, λήγει η Δημόσια πρόταση της Παυλίδης Μάρμαρα για την Mermeren Combinat.

Την Πέμπτη ανακοινώνει αποτελέσματα χρήσης η Αιολική ΑΕΕΧ ενώ την ίδια ημέρα ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το ομόλογο της ΓΕΚ Τέρνα.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου ανακοινώνουν μεγέθη οι ΕΥΔΑΠ και ΕΥΘΑΘ, ενώ το απόγευμα αναμένεται η έκθεση της Moody’s για την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας (Β3 με θετική προοπτική). Την Παρασκευή, η ελληνική αγορά θα παραμείνει κλειστή λόγω της Τραπεζικής αργίας στην Ευρώπη (Πάσχα Καθολικών).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.