ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση της J&P Άβαξ – Θα αντιδράσει η μετοχή;

08:10 - 03 Απρ 2018 | Αναλύσεις
Ανακοίνωση της J&P Άβαξ – Θα αντιδράσει η μετοχή;
Σε ανακοίνωση ενημέρωσης προέβη χθες η διοίκηση της εταιρείας J&P Άβαξ, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα για εμπλοκή στη Σαουδική Αραβία. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Πέμπτη η μετοχή πιέστηκε σημαντικά, χάνοντας το 10,65% της αξίας της, με αυξημένο όγκο 530 χιλ. τεμαχίων!

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «οποιαδήποτε αναφορά σε δήθεν εμπλοκή της J&P Άβαξ σε εξελίξεις στη Σαουδική Αραβία, καθώς και σε τυχόν επιπτώσεις στην εταιρεία από τις δραστηριότητες της J&P (Overseas), είναι παντελώς αναληθής και αβάσιμη»

Πιο αναλυτικά, με  αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου που αφορούν σε εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο στη Σαουδική Αραβία, η J&P Άβαξ διευκρινίζει τα ακόλουθα: «Η J&P-ΑΒΑΞ δεν έχει αναλάβει και δεν υλοποιεί αυτήν την περίοδο έργα στην εν λόγω χώρα. Δεν υφίσταται οποιαδήποτε διοικητική σχέση μεταξύ της J&P ΑΒΑΞ και της J&P (Overseas), την οποία και αφορούν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Οι εταιρείες J&P ΑΒΑΞ και J&P (Overseas) αποτελούν δύο διακριτούς επιχειρηματικούς πόλους δραστηριοτήτων με εντελώς διαφορετική διοίκηση, που, κατά καιρούς, συνεργάζονται, αν απαιτείται, ως κοινοπρακτούντα μέλη σε συγκεκριμένα έργα στον Περσικό Κόλπο».

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει σήμερα η μετοχή, που έχει πιεστεί αρκετά όλο το τελευταίο διάστημα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.