ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άρειος Πάγος και το ράλι του Κέκροπα Κύριο

07:54 - 13 Απρ 2018 | Αναλύσεις
Ο Άρειος Πάγος και το ράλι του Κέκροπα
Σε πολυετή υψηλά έκλεισε χθες η μετοχή του Κέκροπα, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό ράλι του 5ημέρου, όπου έχει συνολικά κέρδη κοντά στο 28%! Δεν είναι υπερβολή αν γράψουμε ότι πρόκειται για το «χαρτί» που αποτελεί το απόλυτο… φετίχ και πουλέν των traders και των λόμπι, καθώς έχει βγει με έμφαση στο προσκήνιο, αυξάνοντας γεωμετρικά όγκους και τζίρους.

Χθες η μετοχή έκλεισε στα 1,66 ευρώ με νέο ράλι +10,67%, ενώ ενδοσυνεδριακά έφτασε να κερδίζει έως και 22,67% φτάνοντας έως τα 1,84 ευρώ, έχοντας εξαιρετικά μεγάλη διακύμανση.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη η μετοχή της Κέκροπας είχε άνοδο 7,14%, ενώ έχει σχεδόν διπλασιάσει την τιμή της συγκριτικά με το κλείσιμο του 2017.

Κύρια αιτία για το ράλι αυτό είναι η ανακοίνωση που έβγαλε η εταιρεία, στην οποία σημειώνει ότι υπάρχει θετική για την Κέκροψ απόφαση του Αρείου Πάγου αναφορικά με την έκταση στα Τουρκοβούνια.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την έφεση της εταιρείας, ώστε να αναιρεθεί προηγούμενη απόφαση του Εφετείου εις βάρος της εισηγμένης, αναφορικά με την έκταση που διεκδικεί στα Τουρκοβούνια.

Ως εκ τούτου η υπόθεση θα εισαχθεί εκ νέου στο Εφετείο Αθηνών για ουσιαστική κρίση, σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω δεσμευτικές για το Εφετείο κρίσεις του Αρείου Πάγου.

Σημειώνουμε εδώ πως ο Άρειος Πάγος δεν παίρνει θέση και δεν αποφασίζει υπέρ ή κατά, δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης, παρά μόνο στέκεται ακραιφνώς στο νομικό κομμάτι και στο αν τηρήθηκαν όλα σωστά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.