ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμέσως μετά το ομόλογο της Coral, σειρά παίρνει η BSB Κύριο

07:59 - 24 Απρ 2018 | Αναλύσεις
Αμέσως μετά το ομόλογο της Coral, σειρά παίρνει η BSB
Άνοιξε πλέον ο δρόμος για την εισαγωγή του μεγάλου ομολόγου της Coral (πρώην Shell), 100% θυγατρικής του ομίλου Motor Oil στο Χρηματιστήριο, το οποίο «κλειδώνει» στα 90 εκατ. ευρώ.

Χθες η διοίκηση του Χρηματιστηρίου έδωσε το πράσινο φως για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος του Χ.Α. έως και 90.000 κοινών ονομαστικών ομολογιών που θα προκύψουν από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως 90 εκατ. ευρώ της Coral.

Βεβαίως, η απόφαση τελεί υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η οποία αναμένεται να δοθεί άμεσα).

Πρόκειται για το δεύτερο ομόλογο φέτος, μετά το μεγάλο των 120 εκατ. ευρώ που πρόσφατα πραγματοποίησε ο όμιλος ΓΕΚ Τέρνα και το οποίο διαπραγματεύεται ήδη.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του ομολόγου της Coral, θα ξεκινήσουν οι ενέργειες για το μικρότερο ομόλογο της BSB, το οποίο αναμένεται να φτάσει έως 30 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μια ακόμη μη εισηγμένη που θα κάνει χρήση αυτής της αγοράς του Χ.Α. ώστε να υποστηρίξει το επενδυτικό της πρόγραμμα.

Πρόκειται για την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων BSB της οικογένειας Μπιθαρά, η οποία μετά τα προβλήματα προηγούμενων ετών βρίσκεται εκ νέου σε αναπτυξιακή τροχιά. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και 36 χρόνια, έχοντας ηγετική θέση στο χώρο της γυναικείας ένδυσης, με ένα εκτεταμένο δίκτυο 120 καταστημάτων αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων και παρουσία σε 18 χώρες.

Τελευταία τροποποίηση στις 07:41 - 24 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.