ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιτυχημένο το πρώτο road show για τα mid caps

07:35 - 27 Απρ 2018 | Αναλύσεις
Επιτυχημένο το πρώτο road show για τα mid caps
Απολύτως επιτυχημένο και με... υποσχέσεις placement και περαιτέρω -μετοχικών ή άλλων- συνεργασιών ήταν το 1ο road show για τις εταιρείες της μεσαίας αποτίμησης του Χρηματιστηρίου που πραγματοποιήθηκε χθες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Και μόνο ότι συμμετείχαν 25 επενδυτικά funds και 70 αναλυτές και διαχειριστές χαρτοφυλακίων από Λονδίνο και ΗΠΑ, ενώ πραγματοποιήθηκαν 350 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των εισηγμένων, δείχνει ότι ήταν ένα πετυχημένο συνέδριο.

Το παρόν έδωσαν 16 εταιρείες (το Υγεία ακύρωσε τη συμμετοχή του την περασμένη Παρασκευή), οι οποίες έχουν κεφαλαιοποίηση που κυμαίνεται από 100 έως 500 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για εταιρείες που στην πλειοψηφία τους χαρακτηρίζονται από καλά θεμελιώδη στοιχεία, ενώ αρκετές εξ αυτών διέπονται από ισχυρή εξωστρέφεια, καθώς σημαντικό μέρος του τζίρου τους, προέρχεται από τις διεθνείς δραστηριότητες.

Από τις συναντήσεις των διοικήσεων των εταιρειών με τους εκπροσώπους των ξένων funds, φάνηκε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον που υπάρχει για (επιλεκτικές) κινήσεις στην ελληνική αγορά, ενώ φαίνεται πως προετοιμάζονται και κάποια placement.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.