ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σφίγγει ο κλοιός στη Folli Follie- Νέα χαμηλά έξι ετών

08:20 - 24 Μαϊ 2018 | Αναλύσεις
Σφίγγει ο κλοιός στη Folli Follie- Νέα χαμηλά έξι ετών
Εντείνεται η πίεση στον όμιλο Folli Follie καθώς πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να δώσει – αν μπορέσει - απαντήσεις αναφορικά με τα αποτελέσματα και τα μεγέθη γενικότερα, ενώ το «σκοτάδι» σε σχέση με την πραγματική κατάσταση του ομίλου παραμένει.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να γίνεται φοβερό «πλιάτσικο» στη μετοχή. Χθες υπήρξε μεγάλο ξεπούλημα με κλείσιμο στο χαμηλό ημέρας και εξαετίας, ενώ στις τρεις προηγούμενες συνεδριάσεις, έγινε προσπάθεια εξισορρόπησης και άμυνας. Όμως, και σ’ αυτές τις συνεδριάσεις, η ημερήσια διακύμανση ήταν πολύ μεγάλη, σχεδόν μισό ευρώ ανά μετοχή, που σημαίνει ότι κάποια συνεχίζουν να βγάζουν μεροκάματο.

Την Τρίτη η μετοχή κινήθηκε μεταξύ των 7,16 (-3,24%) και 7,77 ευρώ (+5%) ευρώ για να κλείσει στο φινάλε στα 7,65 ευρώ με άνοδο 3,38%.

Χθες, μεγάλο ξεπούλημα έλαβε χώρα στη μετοχή της Folli Follie που μετά από ένα τριήμερο άμυνας και μικρής αντίδρασης, δέχτηκε εκ νέου ισχυρότατους κλυδωνισμούς με κλείσιμο σε νέα χαμηλά εξαετίας!

Πιο αναλυτικά η μετοχή του FF Group έκλεισε στα 6,39 ευρώ με ισχυρή πτώση 16,47% που ήταν και το χαμηλό ημέρας!

Διακινήθηκε όγκος 368.378 τεμαχίων, ενώ πλέον η κεφαλαιοποίηση κατήλθε στα 427 εκατ. ευρώ! Μια εικόνα που δεν τιμά κανέναν, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο προβεβλημένους ομίλους του ελληνικού χρηματιστηρίου, ο οποίος μετά την έκθεση του QCM έχει σχεδόν διαλυθεί στο ταμπλό, με τη διοίκηση να αδυνατεί να βγει μπροστά με δυναμική και να προβάλει τα δικά της επιχειρήματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:50 - 24 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.