ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 23 εισηγμένες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Νέα Υόρκη

08:36 - 06 Ιουν 2018 | Αναλύσεις
Οι 23 εισηγμένες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Νέα Υόρκη
Παρά τη βαριά σκιά που υπάρχει πάνω στο Χρηματιστήριο από την υπόθεση της Folli Follie που ήδη έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, συνολικά 23 εταιρίες της υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση και θα συμμετάσχουν στο 7ο κατά σειρά road show που διοργανώνει το Χρηματιστήριο σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου από τις 18 μέχρι τις 22 Ιουνίου 2018.

Ποιές επιχειρήσεις θα βρεθούν στη πόλη του μεγάλου μήλου

Συνολικά 23 εταιρίες θα εκπροσωπηθούν σε επίπεδο διοίκησης στην Νέα Υόρκη. Πρόκειται για τις εξής εισηγμένες: Μυτιληναίος, ΑΔΜΗΕ, Aegean, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, Αutohellas, Eurobank, Fourlis, Γεκ Τέρνα-Τέρνα Ενεργειακή, Grivallia, ΕΛΠΕ, Ικτίνος, MLS, Μotor Oil, Εθνική τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν. Η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί από τον κ. Αλέξη Χαρίτση αναπληρωτή υπουργό οικονομικών.

Νέος προορισμός στο 7ο road show

Η βασική διαφορά της φετινής εκδήλωσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα 6 οδοιπορικά παρουσιάσεων είναι ότι θα προστεθεί και τρίτος επενδυτικός προορισμός. Ετσι μετά τη Νέα Υόρκη που θα πραγματοποιηθεί η βασική εκδήλωση το πρώτο διήμερο 18 και 19 Ιουνίου θ ακολουθήσει η Ουάσιγκτον στις 20 και 21 Ιουνίου όπως είχε γίνει και πέρυσι όπου έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση στην Ελληνική πρεσβεία με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Στις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας οι ελληνικές επιχειρήσεις θα συναντήσουν επενδυτές και στο Σικάγο όπου υπάρχει και μεγάλος πυρήνας της ελληνικής ομογένειας.

Πόσα ραντεβού έχουν κλείσει μέχρι σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις

Όπως ενημερώθηκε το reporter.gr μέχρι και χθες το βράδυ είχαν προγραμματισθεί 440 συναντήσεις των 23 εισηγμένων εταιριών με 82 αναλυτές των μεγαλυτέρων αμερικανικών επενδυτικών και χρηματιστηριακών εταιριών  αλλά και με εκπροσώπους 58 επενδυτικών αμερικανικών κεφαλαίων. Τις 23 ελληνικές επιχειρήσεις θα εκπροσωπήσουν 50 υψηλόβαθμα στελέχη.

Ανέστης Ντόκας

Τελευταία τροποποίηση στις 08:43 - 06 Ιουν 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.