ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Folli Follie: Ο κλοιός σφίγγει και από τους προμηθευτές

08:20 - 08 Ιουν 2018 | Αναλύσεις
Folli Follie: Ο κλοιός σφίγγει και από τους προμηθευτές
Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει η εταιρεία Folli Follie μετά απ’ όλες τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς – ασχέτως τι θα γίνει με το τελικό… πόρισμα – το brand έχει πληγεί έτσι κι αλλιώς σημαντικά, προβληματίζοντας όλους όσους σχετίζονται εμπορικά με τον όμιλο.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στις ξένες μάρκες και τις μεγάλες φίρμες που αντιπροσωπεύει η εταιρεία σε Ελλάδα, Ευρώπη και Κίνα.

Ο αμερικανικός κολοσσός Nike, είναι μια από αυτές τις εταιρείες που προβληματίζονται, καθώς αυτές – ως γνωστόν – κοιτάζουν το άμεσο και το… τώρα και δεν είναι διατεθειμένες να περιμένουν τα πορίσματα των διαφόρων ελεγκτικών εταιρειών, είτε σε Ελλάδα, είτε σε Κίνα.

Πλην της Nike και άλλοι πολυεθνικοί όμιλοι προβληματίζονται αναφορικά με τη συνέχιση της συνεργασίας, αλλά φυσικά αποφάσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορούν να ληφθούν.

Κάποιες πληροφορίες θέλουν την Εuler Hermes να έχει άρει την ασφάλιση πιστώσεων για προμήθειες προς τον όμιλο και έπεται συνέχεια. Θυμίζουμε ότι το FF Group αντιπροσωπεύει δεκάδες μάρκες, μεταξύ των οποίων και οι Calvin Klein Jeans, Converse, Ted Baker, Guess Jeans, Franklin & Marshall κ.α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.