ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η μάχη «χαρακωμάτων», στέλνει σε υψηλά 3ετίας την Ελλάκτωρ

08:10 - 20 Ιουν 2018 | Αναλύσεις
Η μάχη «χαρακωμάτων», στέλνει σε υψηλά 3ετίας την Ελλάκτωρ
Σε νέα υψηλά τριών και πλέον ετών έκλεισε χθες η μετοχή της Ελλάκτωρ, εν μέσω σημαντικής αύξησης όγκων και τζίρων, καθώς κάποιοι αγοράζουν συντονισμένα!

Η μετοχή συμπλήρωσε την 5η διαδοχική ανοδική της συνεδρίασης, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στις 15 τελευταίες συνεδριάσεις από 30 Μαΐου έχει μόλις τρεις πτωτικές και 12 ανοδικές, ενώ κερδίζει πάνω από μισό ευρώ ανά μετοχή!

Όπως σημειώσαμε και χθες – κατ' αρχήν – η αγορά επιδοκιμάζει την προσπάθεια των αδερφών Καλλιτσάντση για την αλλαγή στο διοικητικό status quo, όμως οι τεράστιοι όγκοι δείχνουν πως υπάρχει μάχη... χαρακωμάτων. Στη διαμάχη των μεγαλομετόχων φαίνεται πως έχουν μπει και διάφορα... φίλια funds που υποστηρίζουν από την πλευρά τους...

Χθες, ο τίτλος έκλεισε στο +6,06% και στα 2,10 ευρώ, επίπεδα που είχε να δει από το Μάρτιο του 2015 σε κλείσιμο! Παράλληλα, διακινήθηκε όγκος 1,85 εκατ. τεμάχια, που ήταν ο 3ος μεγαλύτερος στην αγορά μετά τις Εθνική και Eurobank!

Τη Δευτέρα – θυμίζουμε – πως η μετοχή ενισχύθηκε κατά 5,77% με όγκο 3,75 εκατ. τεμαχίων, την Παρασκευή +1,19% με όγκο 1,03 εκατ. τεμάχια και την Πέμπτη ράλι +11,45% με όγκο 1,06 εκατ. μετοχές!

Είναι σαφές λοιπόν ότι κάποιοι «σκουπίζουν» συντονισμένα μετοχές του ομίλου στο Χ.Α. με στόχο να συνδράμουν στους φίλια προσκείμενους μεγαλομετόχους. Το θέμα είναι σε ποια πλευρά ανήκουν αυτά τα funds...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.