ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κινητικότητα στην Τεχνική Ολυμπιακή

08:14 - 06 Ιουλ 2018 | Αναλύσεις
Κινητικότητα στην Τεχνική Ολυμπιακή
Καιρό είχε να βγει στο προσκήνιο η μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής, που κάποτε ήταν ένα από τα… δυνατά ονόματα – σε επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό επίπεδο – της ελληνικής αγοράς.

Πρόσφατα, με την «τράμπα» που έγινε με τη Fourlis που αντικατέστησε τη Folli Follie στον FTSE 25, η ΟΛΥΜΠ εισήχθη στον Mid Cap, κάτι που όπως και να ‘χει αναβαθμίζει την εικόνα και το προφίλ της μετοχής.

Χθες λίγο πριν το κλείσιμο έγινε ένα μεγάλο πακέτο στη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής 1.809.218 μετοχών που αντιπροσωπεύει το 4,44% του μετοχικού της κεφαλαίου. Το πακέτο έγινε στα 2,01 ευρώ ανά μετοχή, με τη συνολική αξία της συναλλαγής να διαμορφώνεται στα 3,63 εκατ. ευρώ.

Η μετοχή έκλεισε στα 2,02 ευρώ με άνοδο 1,51%, ενώ η κεφαλαιοποίησή της διαμορφώνεται στα 82,2 εκατ. ευρώ. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες διαρροές ή πληροφορίες για τη μετοχική αναδιάταξη, ενός ομίλου που τελευταία εστιάζεται μόνο στη διαχείριση του Porto Carras Grand Resort, καθώς ο κατασκευαστικός τομέας έχει «νεκρώσει».

Πάντως, στην πρόσφατη γενική συνέλευση, εμφανίστηκαν αρκετοί εκπρόσωποι μεγάλων επενδυτών με «καλά» ποσοστά, έστω και αν δεν είχαν άνω του 5%. Μένει να δούμε τη συνέχεια...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.